coool

Hej på er mina fina bloggläsare! Min dataladdare är paj så har inte kunnat använda min data! Ska försöka lösa det så fort som möjligt. Men det är i alla fall varför jag inte bloggat. Men nu fick jag använda min systers data (bild på den där uppe), den är så liten och söt! Love it. Skulle egentligen ha gått i skolan till halv fyra idag men drock vid halv elva istället av privata skäl. Klarade bara inte av att vara kvar. Så åkte då till forum för att äta lunch med Madelene, och sen träffade jag Victor en stund, sen när han drog tillbaka till skolan så gick jag runt och kolla på lite kläder medans jag vänta på bussen! Köpte en sjal på Zara. Men funderar på att lämna tillbaka den. Får see. Min syster har nu lite vänner här, och jag funderar på att be ballen komma hit när hon slutat. Men vi hörs senare. Pösss

You promised that you will never leave me?


Ligger i sängen och jag verkligen känner att skolan börjar imorgon. Smsar lite med Andreas, Jacob och Simon. Mysigt. Igår sov Lovisa, Petra, Felicia och Ida här. Vi var nämligen i stan med Love och Anton igår och stötte även på en jävla massa annat folk. Hängde runt vid sergels torg, kungsträdgården och Café60. Sen imorse när jag vakna hade Ida och Petra redan dragit och sen drog Lovisa och Felicia vid två tror jag. Sen kom Elias och Simon hem till mig vid halv fyra och vi bara softa. Sen drog dom och sen laga jag middag åt mig och min mamma. Sen när hon drog till jobbet kom julia hem till mig och vi bara myste, pappa kom sen hem med kakor och vindruvor åt oss. Sen drog hon strax över tio. Sen dess har jag suttit vid datan och duschat.
 
Ska nu stänga ner internet och kolla på Gossip girl. Ja, jag börjar om på säsong 4. Bästa säsongen. Gråter hela tiden. Allt är så fint. Hehe. Imorgon kommer Petra och hämtar mig vid kvart över nio och då åker vi hem till Julia. Sen börjar alla nior i hela skolan klockan tio. Så det blir bra. Bli äldst i hela skolan nu också, fan va ponny.

Sista dagen på sommarlovet har nu passerat.

 

We dont need no wings to fly. Just take my hand.

Tumblr_m914hp7n8v1ryyy9to1_500_largeResize_largeTumblr_m945ts1pxe1qi0yw9o1_500_largeTumblr_m8b28fnn6l1r4rp5jo1_500_largeTumblr_m8xvr4tmew1ra0k1ao1_500_largeGhu4a_large1343862004337338_animate_largeTumblr_m8fadtdl5o1rx39dto1_500_large215616_441106022600248_1446197059_n_largeJustin-bieber-as-long-as-you-love-me-900-600-600x400_largeTumblr_m8an41xmav1ruey08o1_500_large376722_405324579514840_303756540_n_large

Kräftan ♥ Grisen



Det finns en människa på denna jord som alltid kommer stå mig lite närmare hjärtat än någon annan. Hon var min bästavän. Hon tog mig upp från botten och hjälpte mig mer än vad någon någonsin hade kunnat göra. Så fort jag mådde dåligt så fanns hon där, dygnet runt- varenda dag i vekan. Även om livet va piss under dom 3 åren vi höll ihop så gjorde hon dom till de bästa åren i mitt liv. Jag har aldrig haft det så kul någonsin i mitt liv innan jag lärde känna henne. Vi blev varandras räddare i nöden. Vi var inte en dag utan varandra från 4an till 6an. Sen när vi började högstadiet så förändrades allt. Vi har väll varit med varandra kanske 10 gånger under 2 år. Det finns inte ord hur mycket jag saknar vår vänskap. Vi var så starka, vi tog oss igenom eld och vatten. Ebba Victoria Neiås. Alla minnen, alla stunder, allt vi gjort, fortfarande när vi ses så blir vi som vi en gång var och är helt jävla sjuka. Jag saknar att ha det i min vardag. Jag saknar dig. Oavsett vad som någonsin kommer hända så kommer jag alltid älska dig, för jag har aldrig haft en vän som du tidigare. Du är guldvärd. Min gris.

Hej då

Måste bara få säga farväl. Hann inte göra det innan Victoria kom hem då jag har gjort så mycket annat istället för att blogga. Men jag har försökt att hålla bloggen någorlunda uppdaterad i alla fall. Jag har ju som sagt inte hunnit skriva så mycket pga av att jag har spenderat mycket tid med Bella och även Beata och Nathalie. Igår repade jag i åtta timmar på Intiman på Odenplan till ett gig i Globen, jag repade även idag också, dock inte lika länge men i fem timmar men då i Globen. Jag hoppas att resultatet blir bra.

Igår kväll var jag även på The voice med Beata, Nathalie och Alba. Det var inte kul att vara där men jag hade ett otroligt trevligt och roligt sällskap och sen sprang jag på massa vänner jag inte har träffat på år och dagar! Så det var väl trevligt. Nu måste jag verkligen sova, för jag ska upp 6:30 i morgon för att jag ska vara med i en film som ska spelas in vid nio... Suck. Men ska bara avsluta med att ni har varit de sämsta läsarna ever (= inga kommentarer)!! Förstår ni inte att det är dödstråkigt att blogga om man inte får någon respons osv osv? Tack för mig! Hej då.


Sverige


Jag kom ju hem ifrån Kroatien igår. Planet landade vid ett och då åkte vi hem med ett stopp på McDonalds. Jag duschade då snabbt och drog sen direkt ut för att träffa mina saknade pojkar - Simon & Elias. Vi åkte till Ektorp, sen till någon gräsplan och där träffade vi även massa andra och Edvin  och Ted. Sen gick vi till Ektorp Centrum och mötte Hedda, Shailee och Mylo.
 
Vi tjejer drog in till The Voice, även med Fanny, Oscar och Ruben. Sen väl där så träffade vi även Ebba, Johanna, Anna, Felicia, Julia och några pojkar som Ebba och Felicia kände. Stötte även på lite folk då och då under hela kvällen. Sen sov jag, Johanna och Ebba hemma hos Ebba. Vi var vakna alldeles för länge och sen vaknade vi vid 12-1 idag och pappa hämtade mig vid 2. Sen dess har jag varit hemma och bara tagit det lugnt.
 
När som helst kommer Simon och hämtar mig på sin moppe och då ska vi träffa Adam och så åker vi till Orminge för att träffa Shailee en stund. Men måste fixa klart mig nu för Simon är på väg hit. Puss

Gamla tider

 

Kroatien 2012


Pretty Little Liars


Mot vitabergsparken för lite Scandinavian Superjam med Bettan och Nattan


Pepparkakor.

Bild från förra sommaren. Jag och Beata.
Hej igen, tänkte bara säga att Victoria har det super bra. Hon solar och badar och har blivit en liten pepparkaka, därför ska jag gå och ta livet av mig nu. För, för det första kom Yasmin hem från Turkiet i fredags och är så klart svart, för det andra så har Beata varit en månad i Italien och ja, hon är brun, för det tredje så har Nathalie varit i Turkiet också så att hon också är brun och sist men inte minst så kommer Victoria hem här snart någon gång, vet inte riktigt och hon kommer vara brun. Så jag mår inte så jätte bra i de här personernas närhet just nu för att de är så bruna. 

Pool Party

Älskar denna bild på Astrid från när vi var på Torpet. Den ser så harmonisk ut
Hej hopp, igår var jag först hemma hos Bella och hjälpte till på hennes 8 åriga brors födelsedags pool party. Det var hemskt med alla barn men ändå kul att göra något. Efter kalaset var vi helt slut så vi låg bara och kollade på tv lite grann och åt middag och så. Vid typ åtta tiden åkte jag med Bellas pappa till Nacka, han skulle på en middag så han släppte mig på vägen för att jag skulle in till stan. Så väl inne i stan åkte jag till Kungsträdgården där det var en konsert med bland annat Adam Kanyama och Aleks.
 
Så jag mötte upp Beata och Nathalie och jag trodde jag skulle dö för att det var så längesen vi sågs, så det var verkligen hur kul som helst att träffa dem. Så vi gick runt lite bland alla fjorrar och lyssnade på musiken osv osv. Lite senare drog Nathalie så då var det bara jag och Beata kvar och vi kan göra extremt galna saker när vi är med varandra. Så ja, det gjorde vi och nu tänker jag inte prata mer om det.
 
Idag ska jag åka in till stan för att äta lunch med Bella, sedan ska jag träffa Beata och Nathalie för en fika och sedan får vi se vad vi gör. Känner att jag bara kommer äta massor denna dag. Men det är så det ska va ibland.

Black and White


Fint väder

Jag och min fina lillasyster ♥
Hej vänner! Hoppas allt är bra med er och att alla kommer njuta av sista veckan som är kvar av lovet. Idag känns det äntligen som lite sommarväder här i Stockholm. Hoppas att sommaren kommer på riktigt nu och typ stannar enda in i Oktober eller något. Det skulle vara så skönt. Igår slutade lägret och jag har haft så himla kul och känner verkligen att jag har börjat höstens träningar med en super intensiv och bra vecka. Så nu längtar jag bara tills terminen med dansen startar så att jag får dansa massor igen.
 
Idag tror jag att jag ska träffa Bella. Fast hon sover säkert fortfarande så jag får vänta tills hon vaknar. Jag däremot har vaknat av mig själv vid sju - halv åtta i en vecka nu och förstår verkligen inte varför. Men det är väl bra att komma in i lite rutiner nu innan skolan börjar om en och en halv vecka. Gaaah, det är nästan så att jag längtar fast ändå inte. Vill typ komma tillbaka till alla rutiner och så, det jag kanske vill slippa är väl alla stressiga mornar och allt plugg och så men annars känns det ganska bra att börja skolan igen.
 
Nu ska jag fixa mig lite grann och sen försöka få tag i Bella.
 

Bounce Summercamp dag 3

Hej hopp! dag tre på lägret har nu kommit, känns tråkigt att det bara är två dagar kvar när denna är slut. 
Igår var det i alla fall grillkväll på lägret,
det var lite småsegt för vi kom dit ganska sent och sen var det ju inte så kul väder heller.
På dagen var det i alla fall super roliga klasser
och mellan dem gick jag, Natasja och Klara till långholmen och badade som vi även gjorde i måndags.
Idag ska jag försöka hinna in till stan i pausen för att jag ska kolla på en jacka som jag kanske ska köpa. 
Men vi hörs mer senare.
Hej då.

Words

Look, if you had one shot, one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment, would you capture it or just let it slip? - Eminem


-

Hejsan! Idag har jag bara inte orkat blogga här utan har mest lagt ner tid på min egen blogg http://idajosefines.blogg.se! Hoppas det inte gör något. Men idag har jag i alla fall tränat lite med Hedda på studsmattan (Hedda är min lillasyster) och mest bara umgåtts med min familj för de kom hem från Gotland i morse. I morgon börjar Bounce Summercamp, weeee vad det ska bli kul. För er som inte har en blekaste aning om vad det är kan jag säga er att det är ett dans läger som jag ska gå på med mina vänner Natasja och Klara. Det är bara på dagarna så jag ska försöka skriva lite på kvällarna om jag hinner. Men bara för att jag ska upp tidigt i morgon tänkte jag försöka sova nu. God natt.


Inspiration - home


Wide leg trousers


Tullgarn

Foto: från torpet.
Hej igen! Igår kom jag hem från Astrid, jag har varit hos henne ute på Tullgarn under veckan och haft så kul. Det var väldigt bra att jag fick umgås med henne en vecka nu eftersom hon byter skola i höst. Och eftersom hon ska börja på Lundsberg kommer jag inte träffa henne så ofta, men det är bara ett år. Så jag hoppas att det går snabbt.
 
Vi passade även på att gå på premiären av Cirkus Scott då hennes pappa hade blivit inbjuden, så jag, Astrid och hennes systrar Molly och Alida + Mollys killes lillasyster gick på Cirkus på Gärdet i torsdags kväll. Det var väldigt kul och ganska bra för att vara cirkus.

Gästbloggare

Hej hopp! Jag tänkte blogga här lite medan Victoria är i Kroatien. Jag heter då Ida, för er som inte vet det. Jag har känt Victoria i snart nio år och hon är en av mina bästa vänner. Jag kan försöka lova er att blogga så mycket som möjligt. Men om jag inte har tid så får det bli lite som det blir. Skriver igen senare.

Kroatien


Drar snart till Kroatien. Vi hörs om 2 veckor. Har inte orkat fixa några tidinställda inlägg. Sorry
 

Jag. Glass. Aleks.


Tre bilder från förra helgen när jag var i Nynäshamn.



Bland dom 2 bästa veckorna i mitt liv

 

Sista hela dagen i Svejden


Hej på er. Förlåt ännu en gång för att jag aldrig bloggar, men orkar verkligen inte. Fotar rätt ofta med kameran men orkar aldrig överföra bilderna så dom stannar alltid där. Men imorgon så åker jag utomlands i 14 dagar! Ska bli så otroligt skönt och åka bort från allt här hemma. Allt är bara kaos. Kameran följer självklart med, både min systemis, pappas systemis och våran undervattens kamera. Kommer bli bra de. Men ska packa klart allt nu för att kunna dra ut ikväll! Puss

Victoria

 

My room

 

Glömt att visa dessa nya kläder