Skärtorsdag



Hade vanlig skoldag igår, var ute efter skolan fram till tio på kvällen. Sov sedan hos Julia med henne. Vaknade imorse med världens mensvärk, försökte va i skolan men åkte hem efter 1,5 lektion. Aldrig haft så här ont men men nu har den typ gått över så håller på att packa massor nu eftersom jag flyttar med pappa om en vecka. Sedan ikväll ska jag ha grillkväll med några vänner hos Oskar, troligtvis. 
 
Bilden ovan är ifrån tisdags då jag var i stan med mamma och min syster och åt middag på restaurang. Det var även Julias födelsedagen i tisdags och igår hade jag engelska muntliga, nationella. Det gick åt helvete men w/e. Nu har det blivit påsklov och fy bubblan vad skönt. Så efterlängtad. 
 
Men måste verkligen fortsätta packa nu! Hörs

Väldigt sexiga


Min musik

Fick en fråga om vad för sorts musik jag lyssnar på och de låtar som spelas mest just nu i mina öron är Hur dom än - Oskar Linnros / You dont know about us - One Direction / Babel - Mumford & Sons / Whispers in the dark - Mumford & Sons / Det kommer aldrig va över för mig - Håkan Hellström / Pictures - Benjamin Francis Leftwich / Breaking the silence - Terese Fredenwall / You - Robin Stjernberg / Must be love - Lucia Piñera / Hello Goodbye - Erik Segerstedt & Tone Damli / Dumb - Amanda Fondell. Som ni ser så är lyssnar jag på rätt lugn och soft musik. Har iof rätt blandad musik smak i vanliga fall men har kommit in i en musik bubbla då jag inte vill lyssna på upspeedad musik. Lyssnar även mycket på Justin Bieber, Lars Winnerbäck, Birdy, Isak Strand och Veronica Maggio och sen har jag lite Macklemore, Movits, Promoe, Kapten Röd osv på min spellista.

Helgen


Har redan berättat lite om helgen ju så tänker inte ta det igen. Har dock bott ute i Saltis hemma hos Theo hela helgen. Imorse när jag vaknade med Theo, Hugo och Theo så åt vi pankakor till frukost och sedan åkte jag hem till Julia och vi myste lite och Julia bakade jätte goda chokladbollar. Sedan åkte jag hem till mamma, packade min grejer och sen så åkte jag och pappa och handla mat och stötte på Liine på hennes jobb och sedan åkte vi hem och lagade mat. Jag har nu pluggat fysik till Nationella i tre timmar och ska bara skriva lite till och sedan blir det sova. Min käre far kommer skjutsa mig till skolan hela veckan så det är sjukt skönt. Kan sova typ 45 minuter extra då. Imorgon ska jag hem till Julia efter skolan och plugga ännu mera fysik. Måste verkligen klara detta prov. Vi hörs senare.

Lördag



Hej på er! Sitter på tunnelbanan nu med Theo och Theo för att åka in till stan och äta. Igår var jag, Theo X2, Harald, Philip och Nathalie hemma hos Theo i saltis. Alla sov även över där! Sedan så åt vi en mysig och god frukost imorse som Theos låtsasmamma hade lagat åt oss! Ikväll ska vi vara några hos Theo igen och softa lite. Vi hörs senare!


Fredag

Idag så är det fredag och jag slutade kvart över elva idag! Sjukt soft. Gjorde då lite ärenden och nu sitter jag och äter Kina buffé med Theo och Julia. Ikväll så ska jag ut till saltis hem till Theo och vara där med några. Kommer sedan sova där. På bilderna har jag gårdagens och dagens outfit/look. Vi hörs senare


Saknar


Har inget intressant att blogga om

1. Hur gammal är du om fem år? 20 men ska fylla 21
2. Vem var den sista du träffade? Min syster
3. Hur lång är du? 161,5 centimeter
4. Vilken var den senaste film du sett? Grown ups
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Men dö äckel" till Nathalie
7. Var är dagens planer? Ska kolla på Pll nu och sen sova
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på situationen
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda helt på papper om typ 10 dagar
10. När såg du senast din mamma? Idag vid middagen
11. Vilken ögonfärg har du? Grönögd
12. När vaknade du idag? Kvart över sju
13. Singel eller förhållande? Singel
14. Vilken är din favoritplats? De' fan Julias säng
15. Vilken plats föredrar du minst? Utomhus på vintern
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Ingen aning
17. Vad skrämde dig som barn? Jättar
18. Vem fick dig att skratta senast? Min storasyster
19. När var du i kyrkan senast? På min konfirmation
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor
22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Abo
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
 

26. Är du social? När jag vill
27. Vilken är din favoritglass? Daim glass på burk, mums
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa lite och spara resten
29. Tycker du om Thaimat? Nix
30. Tycker du om kaffe?  Noep
31. Vad dricker du till frukost? Juice
32. Har du fått böter? Nej
33. Vilken var den senaste bok du läste? Hemligheter men Isabella Löwengrip
34. Tycker du om att mysa? Ja
35. Är du en beroendemänniska? Det skulle jag nog säga
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, Philip af Bjur och Johan Jonsson
37. Vill du ha barn? Ja
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Pooooolen
41. Vad spenderar du helst pengar på? Helst kläder men mest mat
42.  Vilken radiostation lyssnade du på senast? The voice
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Mat
45. Vem är den roligaste människan du känner? Har inga vänner
46. Välj ett ärr på din kropp? På min högra kind, ramlade ner från trappen när jag var 5 och spräkte halva skallen typ. Svär det va köttigt bre.
47. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Jadu
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja
49. Flirtar du mycket? Hela tiden
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ingen

Tisdag


Måndag



Hejsan Svejsan! 
Sitter justt nu i min säng och äter lite blandat godis och dricker äppel juice. 
Jag ska nu kolla lite Pretty Little Liars och sedan sova. Slutade skolan idag halv fyra och blev då hämtad av mamma. Vi åkte ut till Ingarö för att jag skulle hämta lite kläder och sedan åkte vi till forum och mötte upp min systers bästa vän. Vi gick runt där ett tag och jag shoppa lite smått och sedan mötte vi upp min syster. Vi åt middag på Big Hanks och sedan åkte vi till vår nya lägenhet, som vi flyttar in i om mindre än två månader, för att vi ville mäta lite osv. Sedan åkte vi hem och sen dess har jag endast duschat och testat min nya skinnjacka flera gånger. Hihi. Kär! 
 
Men vi hörs imorgon. Puss ♥
Imorgon är det min mammas födelsedag och jag har namnsdag.
Och Idag fyllde mina vänner Petra och Johanna år, grattis babes.

Jag älskar dig mest


Helg

Hejsan Svejsan!
Sitter på bussen på väg hem till Julia nu! Ska duscha och fixa mig där för att dra på födelsedags fest ikväll!

Igår blev det fredag vilket var sjukt skönt, gick i skolan till klockan 1 och drog sedan hem till Julia med Petra. Vi softade där till klockan sju och drog sedan ut med b.la oggan, love och Lucas. Sedan så skjutsade Oskar mig till Theo ute i saltis där det var några grabbar. Vi myste där hela kvällen och så. Jag sov sedan där med Theo, Theo och Oscar. Imorse vaknade vi upp, fick skjuts till karlaplan och åkte sedan till fridays vid kungsan. Dit kom även Harald, Filip och Carl. Vi satt där ett tag och myste ute i solen. Sedan så gick vi till NK och titta på kläder och sedan drog jag.

Kommer inte kunna blogga ordentligt förrän imorgon men vi hörs då!

Puss puss


Onsdag


Efter skolan idag gick jag och Julia hem till henne. Vi kollade på tv och åt mat. Sedan hämtade pappa mig och så åkte vi ut till ingarö och åt middag. Sedan blev jag upphämtad av Oskar och Julia. Vi åkte mot Nacka och träffade på lite människor. Sedan skjutsade dom hem mig igen. Kom hem för en stund sedan och har hunnit ätit min specielare, är helt beroende. 3dje kvällen irad jag äter det. Det är apelsin med vanlijglass men idag la jag till lite vindruvor också. Känner mig lite nyttigare när jag har frukt i glassen. 
 
Idag hade jag på mig Nathalies gant tröja, ett vitt linne ifrån HM och mina svarta Dr.Denim byxor. Imorgon är det torsdag och då är det bara en dag kvar till helg. Det är helt sjukt vad man lever för helgerna nu och denna helg kommer det bli massa partajande. Är så otroligt skoltrött nu och trött på min skola som jag snart har spenderat varenda skoldag i tio år i. Vill bort från hemska Myrsjöskolan och börja i gymnasiet nu. Men mest av allt så längtar jag till sommaren. Den kommer bli så otroligt grym. Jag och julia satt och prata om lite olika planer idag. 
 
Men ska kolla på Torkel i knipa nu (Oggan tvingar mig) och sedan sova. Ska även ringa två samtal. Hihi. Vi hörs imorgon. Förlåt för att det inte kom upp något blogginlägg igår men jag mobilbloggade två gånger men dom kom inte upp här tydligen. Plus att jag inte orkar dra fram systemkameran hela tiden för det är ändå så dåligt ljus ute när jag kommer hem så har inga fina instaorre bilder att fota. Men gjorde ändå inget spännande igår. Var bara först i skolan, sen gratis mat på donken, sedan forum, sedan åkte jag lite bil och sedan hem.
 
Puss ♥




Fredag och lördag


Alla bilder ovan förutom dom två längst ner till höger är ifrån fredags. Dom andra två är ifrån lördags.
 
Direkt efter jag skrivit inlägget i fredags kom mina kära vänner. Vi kröka lite och myste. Alla drog runt 1-2. Då sov jag helt ensam. Bytte om under kvällen också ifrån mitt svarta linne till en svart peplum tröja och min odd molly kofta. 
 
Igår så hade jag tänkt blogga på morgonen men sov länge och stressade mig sedan hem till julia. Vi åkte till Forum för att kolla runt lite i butiker. Sedan åkte vi hem till henne, åt midag och blev sedan upphämtade av Oggan. Jag och Julia åkte runt med honom hela kvällen och fick även besök av Johan och Hägerström i bilen. Mys. Vi hann även bli stoppade av polisen som ni ser, det var spännande. Skulle ha dragit på fest hos Hugo i lördags men varken jag eller Julia var party sugna. 
 
Detta var min helg. Puss ♥

Söndag


Vaknade upp hos Julia idag. Vi åt frukost och träffade sedan My och Petra en snabbis. 
Sedan hämtade Love och Affe mig och så åkte jag runt lite med dom. 
Dom skjutsade sedan hem mig till mamma där jag packade mina grejer och sen hämta pappa mig.
Vi åkte och handla mat och sedan åt vi middag ute på ingarö och har tittat lite på tv.
 
Tänkte berätta om fredag och lördagen i nästa inlägg. 
Sedan ska jag kolla på pretty little liars. Där uppe har ni dagens outfit. 
Puss ♥

Fredag

 

Ikväll har jag några vänner över till mitt hus. Jag bär mitt nya linne ifrån bikbok, mina svarta Dr.Denim, ett skärp jag fått av farmor och till de har jag utsläppt hår. Vi ska väll bara softa här så vi hörs imorgon ♥

#instaorre


♥ Kollar på Pretty Little Liars, dricker juice, äter chips och äter lite godis ♥

Mys


Har ju redan berättat lite om gårdagen. Men lämnade sängen helt vid fem tiden för att börja fixa mig. Mamma skjutsade sedan upp mig till orminge och sedan mötte jag upp Love, Adam och Hedda. Jag och Heddz stötte även på Justin Bieber. Sedan hade vi bokat bord 19.30 så då var vi på Jensens och beställde våran mat. Vi fick dock vänta i en timme på vår mat så alla var skit irriterade. Haha. Sedan när vi käkat klart så drog vi oss ifrån stan och åkte hem till Rasmus i Kummelnäs. Där var vi hela kvällen och sedan sov jag och Heddz hemma hos mig. 
 
Idag är det den första mars och för 19 år sedan föddes Justin Drew Bieber. Klockan 12:56 för att vara exakt. Det var en regning tisdag i Ontario Canada. På St.Judes Hospital, andra våningen i rum 126. Doktorn hette Simon Bexlaham och Justin vägde strax över 3 kg. I love him so much. 
 
När som helst kommer min mormor och morfar hit, varför vet jag inte riktigt. Sedan ska jag förbi forum en snabbis och ikväll ska jag träffa min vänner. Mysigt. 
 
Puss på er ♥

Nya plagg i garderoben

Boy London tröja - Ohio / Svart Linne med tryck - Bikbok / Grön peplum blus - Bikbok