16


Hej på er! Ovan ser ni en bild på hur jag såg ut på skolavslutningen. Jag äger bara svarta klänningar och gillar för det mesta mörka klänningar så nej jag vill inte ha en vit sommrig klänning på mig. Hihi. Iaf så har jag haft en ganska seg början på lovet. Som ni vet så kom min mormor och morfar hit och fikade i onsdags, sedan åkte jag till Myrsjö och hängde med Love och Johannes och sedan drog vi till Theo med massa annat folk. Jag åkte hem rätt tidigt för jag mådde inge bra. Sedan på torsdagen så var jag bara med Love, Casper, Petra och Julia en kort stund och i fredags va jag först i stan med Julia, Casper och Leo och sedan satt jag vid Myrsjö hela kvällen med b.la Emelie, Ebba, Alva, Carl, Max, Petra osv. Sedan på lördagen var jag hos Pulli med henne, Petra, Ida, Alva, Jacob, Anton och Alexander. Riktigt trevlig kväll faktiskt. Sedan idag/igår har jag inte gjort någonting förutom att hälsa på Nathalie under kvällen. Om 2 timmar går tåget från Centralen till Köpenhamn där jag ska spendera 3 dagar med Petra, Elli och Sarah så jag hade tänkt att hoppa in i duschen nu och packa det sista för om 1h och 20 min blir jag upphämtad. Vi hörs kanske på torsdag! Ciao. 

Sommarlov

Wohoo!! Nu har jag äntligen sommarlov. Fy fan va ettan har varit tuff och så sjukt mycket plugg så känns skönt att äntligen få vara ledig i fram till slutet av Augusti. Har dessutom har problem med hjärtat hela ettan pga undermedveten stress så hoppas att det lägger sig nu under lovet. Min mormor och morfar är här just nu för att fika lite vilket är mysigt för har inte träffat dom på evigheter. Drar även till Köpenhamn på måndag med lite kompisar och det kommer bli så jävla fett sen strax efter det drar jag till Bråvalla med mina girlssss. Vi hörs när vi hörs, auf wiedersehen!

Gröna Lund

Hej på er. Sov hos Nathalie igår och drog hem tidigt för att fixa mig. Sedan mötte jag henne igen i Slussen och åkte vidare mot Gröna Lund för att möta Ebba och Alva. Vi va där från 4 till 22 då det stängde. Riktigt mysig dag och hade jätte trevligt med mina tjejer. Var dock ett riktigt äckel och spydde, haha, roligaste jag varit med om typ. Har aldrig tidigare mått illa av karuseller men gick inte att stoppa denna gång, hade precis beställt min mat och höll i brickan och spyr då rakt ut över min mat hahahah. Så jävla vidrigt men roligt och som tur var fick jag ny mat. Men är hemma nu och tänkte äta lite för att sen gå och lägga mig, är helt slut. Imorgon är det skolavslutning vilket känns så jävla skönt. Men vi hörs kanske imorgon, ciao. 

R.I.P

 
Beställde denna tröja för ca 2,5-3 veckor sedan från Ebay och hoppades att hinna få den till Miley Cyrus konserten men tyvärr så hann den inte komma i tid utan fick hem den i helgen. Tycker dock att den är riktig schysst så kommer använda den till vardags ändå. Dessutom har ju Miley själv en sådan här så det är ju lite coolt. För 170kr blir den din, lol. 

70

Köpte dessa tuffingar idag på H&M för sjuttio kronor. Har spanat in dessa ett bra tag och de är ju bara så fräcka.

5

1. Jag brukar stanna uppe hela natten ibland på vardagar för att jag är så sugen på frukost, för om jag har sovit så kommer jag varken hinna eller kunna trycka i mig en smörgås för jag är otroligt känslig för mat när jag är nyvaken.
 
2. Jag använde twitter när jag gick i sjuan men bara i någon vecka men började använda det igen för typ 3-4 veckor sedan och är helt fast. Twittrar överdrivet mycket och är överdrivet insatt i andras liv. Vdjurfeldt @twitter, följ mig.
 
3. Jag är en riktig tidsoptimist och gör allt i sista sekund. T.ex imorgon så är allra sista tillfället att redovisa en grej på median och vi har haft ca 4-5 veckor på oss att göra detta och jag började med det för 40 min sen.
 
4. Jag kan verkligen inte åka hemifrån utan att ha duschat och sminkat mig pyttepyttelite. Känner mig bara jätteäcklig och ful om jag inte gör detta så då kan jag lika gärna stanna hemma för jag kommer ändå bara vara på dåligt humör och inte prata med någon. 
 
5. Jag tänker lite för mycket på saker och de som får höra alla mina tankar är min mamma och syster. Men t.ex så började jag prata häromdagen om hur konstigt det är att mitt namn är Victoria och att min systers namn är Caroline, att det är något våra föräldrar valde för att dom tyckte att det var fint och passade på oss. Man själv har liksom ingen talan utan får bara leva med att man heter det, om man inte gör namnbyte för jättemycket pengar, och så kanske det egentligen inte alls passar på en för man förändras i både utseende och personlighet från att man är nyfödd till att man är kanske 20. För jag har t.ex varit missnöjd med mitt mellannamn hela mitt liv för jag tycker inte att det är så fint och det passar inte mig, men det är tur att dom inte valde det som tilltalsnamn.

Japp


Bästavän


Min bästis kom hem från USA i tisdags efter att ha varit där i 10 månader. Sjuk känsla. Jag och några till av hennes
vänner var på Arlanda när hon landade och jag grät lika mycket då som jag gjorde när hon åkte dit. Sedan på
kvällen så hade hon lite fika hemma hos henne med samma personer. Sedan sov hon hos mig i onsdags och så
var vi med varandra hela torsdagen och sedan sov hon hos mig även då. Jag älskar dig så otroligt mycket Nathalie. 

Ed Sheeran

 
I fredags när jag köade till Miley så plingade min telefon till och jag fick ett mail av bloggaren Daniela Goglia. I mailet stod det att jag vunnit två biljetter till en privatspelning med Ed Sheeran, hade nämligen tävlat på 3 bloggar i hopp om att vinna men var helt säker på att jag inte skulle göra det. Men jag tog med mig Petra dit och spelningen va i måndags med ca 70 pers i Fotografiska Muséet. Det var en helt magisk känsla och jag är ännu mer kär i Eddie-boy nu än vad jag varit de senaste åren. Han är så äkta och typ världens mest talangfulla människa. Tack Daniela för att jag vann!!!

Onsdag

 
Hej svejs. Kom nyss hem från skolan efter att ha haft ett kompleteringsprov, sista grejen nu innan sommarlovet och det känns så jävla bra. Har håltimme nu fram till 1 typ så ska laga lite lunch till mig och kolla på någon film. Har lite saker att berätta här i bloggisen så kommer nog upp ett till inlägg innan jag åker tillbaka till 

Miley Cyrus

Finner inga ord som kan beskriva hur fett Miley va i fredags. Köade i typ 4 timmar och fick väldigt
bra ståplatser. Hon är så jävla grym, bäst, sexig och cool. Älskar henne!!!!!!1!!!1!1111!!1