Tisdag

Hejsan! Kom hem för ungefär en halvtimme sedan och har sen dess ätit mellis och kollat runt lite på bloggen. Hade mitt första nationella för i år idag, nämligen engelska skriftliga. Jag hoppas och tror att det gick bra men det blir aldrig som jag trott så lär ju få F eller nått. Efter skolan träffade jag Julia en snabbis och snackade lite.
 
Imorgon är det Valborg vilket innebär festande för de flesta ungdomar, jag skulle först ha varit ute med mina vänner men eftersom att det tydligen ska regna så ville vi va inne. Så jag och min tjejer ska på en fest hos en killkompis till mig. Synd att vädret varit så dåligt och tydligen ska vara det några dagar framöver. Igår var det nästan 25°C och jag svettades sönder på idrotten. Men satt sedan efter skolan i en mysig park med Simon och bara umgicks. 
 
Men ska studera lite nu så kolla in min nya blogg som jag länkade lite längre ner, har uppdaterat massor idag. Hej och hå.
 
Här är annars en ny länk till den bloggen.

As long as you want me to


Töntigt

Som den lilla inredningsnörden jag är så har jag skaffat en inredningsblogg där jag kommer blogga när
jag inte har något att skriva här. Kika gärna in den om du vill och orkar. Hejdå.
 
HÄR är länken till den bloggen. Du kan även klicka på bilden.

24 april


Hej på er! Jag sitter nu på min samhällskunskaps lektion, så himla skönt att det redan är torsdag! Idag är nämligen min första riktiga skoldag denna vecka så jag klagar inte. Var nämligen sjuk i tisdags och igår hade jag bara en lektion som började halv två så passade på att gymma innan skolan då eftersom att vid den tiden är det inte några andra på gymmet.
 
Som ni ser ovan så har jag börjar läsa en bok, nämligen Förr Eller Senare Exploderar Jag. Fick låna den av Pepe då hon verkligen rekomenderar den och för att jag vill läsa den innan filmen kommer ut på bio. Men jag har läst ca 50-60 sidor och jag tycker att den verkar så bra. Vill inte rekommendera den till er förens jag har läst klart den så jag vet exakt hur den är men än så länge så ger jag den en tummen upp. 
 
Ikväll blir det att försöka plugga men egentligen bara sova då det endast blev 3 timmars sömn inatt.
 
Men vi hörs senare i alla fall. Tjingtjong

Så fint

Zara
 
 
Längtar tills jag får ett skrivbord så att jag har ännu en plats i mitt rum att göra fin. Vill ha vaser, tavlor och andra roliga saker.

Believe Tour

 
För exakt ett år sedan var det den bästa dagen i mitt liv. 23 April 2013 är en dag jag aldrig glömmer.

Chandelier


Drömmar

 
          -  Jag drömmer om ett perfekt stort fint bröllop med mannen i mitt liv, även om jag egentligen inte vill gifta mig.
          -  Jag drömmer om att få jobba med min stora passion och inreda hus i hela världen.
          -  Jag drömmer om bli överraskad med att få blommot och choklad till min dörr.
          -  Jag drömmer om att ha en stor familj med barn och en söt liten mops eller pomeranian.
          -  Jag drömmer om att hitta en man som vill bli gammal och grå med mig.
          -  Jag drömmer om att äga en Porsche Cayenne och en Porsche Panamera nån gång i livet.
          -  Jag drömmer om att resa jorden runt.
          -  Jag drömmer om att mina barn ska få leva ett lyckligare liv än vad jag gjort hitills.

Skärtorsdagen

 
Hejsan och glad påsk mina kära.
Vet inte riktigt vilken dag det är man ska hälsa Glad Påsk men i bloggen fick det bli idag för det är nämligen idag som jag firar riktig påsk med min familj. Har inte bloggat på flera dagar på grund av att jag inte har varit hemma typ. I Fredags var jag hos Janne med lite kompisar, sedan i lördags var jag hemma med lite kompisar sedan har jag varit hos Julia sen söndags till igår. Vi har träffat kompisar på dagarna och kvällarna. Igår sov jag hemma efter att ha varit vid Sågan med lite vänner. Kom hem vid 3-halv 4 tiden efter att ha varit på McDonalds. Imorse när jag vaknade så stod det ett stort påskägg och två stora påskharar på vardagsrumsbordet. Har annars bara pysslat idag. Ni ser lite vad jag gjorde på bild 1 och 2. Nämligen små bilder eller vad man ska säga på blockljusen. 
 
Snart kommer mammas kille hit och då ska vi börja trycka i oss all påskmat som mamma har lagat hela dagen, sedan blir det nog att dra ut och träffa kompisar ikväll igen. Imorgon blir det påskfirande hos pappa och sedan på måndag blir det firande hos farmor. Men vi hörs kanske senare ikväll eller imorgon. Puss på er. 

Rosa

Införskaffade mig en ny vår-/sommarjacka idag. Har länge kollat på denna fast i ljusblå (klicka HÄR för att se vilken) och även en annan jacka (klicka HÄR för att se vilken) men idag när jag var inne på Zara så såg jag denna vackra skapelse hänga där på en galge. Den kändes helt rätt och mer rätt än de två andra jackorna faktiskt. Är så otroligt nöjd och den är så fin. Jag köpte den i butiken i Nacka Forum och har storlek S. 

Jävligt bra skrivet

Jag tycker att alla ni som inte redan läst detta grymma inlägg av min kära vän Vendela borde gör det. Hon är så jävla
klok och hon har så otroligt rätt i det hon skriver. Så klicka HÄR för att komma till det inlägget. You go girl!

Torsdag

/ Kjol - H&M / Stickad tröja - ? / Örhängen - Edblad / Diadem - Åhlens / + Kappa & Nike Free Run /

Bildbrist

Hej på er. Sorry för att det blir väldigt många bilder från London just nu men har tyvärr inga andra bilder att visa så det får ni allt stå ut med. Ville egentligen bara säga hej och uppdatera lite för att nån anonym söt människa på ask.fm bad mig att blogga mera. Jag bloggar faktiskt så mycket jag kan och hinner. Känner inte för att blogga om jag inte har någon att visa eller skriva och mina dagar är otroligt ointressanta. 
 
Men idag har jag haft en otroligt skön dag. Min skoldag började så sent som halv 2 och jag är så otroligt glad att jag inte valde att börja på Spanska 3 utan iställer Tyska 1 för nu har Nationella dragit igång och jag hade aldrig klarat av det. Är samtidigt så glad och stolt över mig själv att det går så jävla bra för mig i Tyska. Jag gör verkligen alltid mitt bästa, kämpar som fan och pluggar flera dagar i veckan. 
 
Direkt efter skolan åkte jag hem och sedan åkte jag, pappa och min syster till O'learys vid Nacka Forum och käkade middag. Åh så gott det var. Sedan på vägen hem gick jag och min syster förbi Ica Maxi och köpte massa gott till kvällen. Vi hade bestämt att det var dator och mobilförbud och att vi bara skulle ha kvalitetstid framför en bra film. När den var slut så gick jag ut en kort stund och träffa David och Viktor. Jag ska nu kolla på dagens avsnitt av Top Model Sverige och sedan sova. Vi hörs imorgon!

Söndag

 
Hejsan på er. Sitter just nu i min säng och kollar på TopModel Sverige, försöker plugga lite tyska och dricker coca-cola samt äter chips. Har bara varit hemma hela dagen igår och idag och inte gjort någonting. Har försökt plugga lite Historia men har tyvärr inte gått så bra då det är mitt allra värsta ämne. I Fredags så blev det första utekvällen för i år. Hängde vid Trollan med lite vänner framför en brasa och frös arslet av mig. Vi grillade korv och lyssnade på musik. Åkte även moppe hem så var en halvt levande isbit när jag kom hem. Men hade en trevlig kväll ändå med mina kära vänner. Imorgon är det skola som varje måndag men det känns helt okej denna vecka eftersom att sedan på fredag får jag påsklov. Men tänkte återgå till det jag gjorde nu. Natti.

SAKARÉ

När jag var i London förra veckan så gick vi in på en skönhetsbutik på Bond street. Det var en jättetrevlig kille som hjälpte oss och visade oss allt dom hade. Vi köpte den lådan ni ser på första och andra bilden + två produkter till. Men det jag speciellt ville visa idag från den lådan är de två produkter som jag visar på nedersta bilden.
 
Båda är för ansiktet och med tanke på att jag har lite problemhy så har jag testat en massa produkter för att hitta den bästa men jag har aldrig varit riktigt nöjd. Men sen vi kom hem från London så har jag använt dessa 2 varannan dag, som han som jobbade där sa att jag skulle, och jag märker redan skillnad. 
 
Den genomskilniga flaskan som det står Mineral Peeling Gel på tar jag 5 droppar av för hela ansiktet och när man sedan masserar ut den på de områden man vill så drar den på något sätt upp all smutsig och död hud som bara täpper igen och som man inte får bort i vanliga fall. 
 
Den bruna flaskan är en vanlig ansiktsskrubb som nog de flesta tonåringar vet vad det är. Bara att denna är så otroligt mycket bättre än t.ex Neutrogena som jag vet många använder. Det är som att det är en sandstrand i denna, haha, för den är så otroligt kornig vilket jag gillar och tycker är bra.
 
Så om ni är på New Bond Street när ni är i London, vilket ni lär va eftersom Victoria's Secret ligger där, så tycker jag att ni ska gå in på SAKARÉ som butiken heter. Även om produkterna är rätt dyra så är det värt det. Tjingtjong från skönhetsbloggaren.

London pics

/Andra delen med bilder från London. Glad flicka på nästsista bilden förresten/

[S8E8]

 

London pics

 
 

3 favoritserier


1. One Tree Hill
Min absoluta favoritserie. Jag är helt galen i Oth och det är mitt liv, seriöst. Såg serien i sommras och har sen dess typ sett alla avsnitt igen plus sett några avsnitt flera gånger. Dessutom i denna serie så är alla säsonger bra och det blir aldrig långtråkigt. Alla skådespelare är dessutom hur duktiga som helst och man fäller många tårar under avsnitten, sånt gillar jag. Världens finaste och bästa serie. Ge den en chans!! Dessutom är Brooke Davis (Sophia Bush) världens bästa människa, hon ligger lätt etta bland favoritserie - karaktärer.
 
2. The O.C
Ååh denna serie. Det är skönt att den bara är 4 säsonger då Oth är 9 säsonger. Seth Cohen och Summer Roberts är ju bara för mysiga. Det är dock lite synd att säsong 4 verkligen suger men innan dess så rockar den till hundra procent. De som inte sett denna serie har verkligen missat något.
 
3. Gossip Girl
Asså denna serie måste ju vara den mest populära och sedda serie. Vet typ inte nån som inte sett den. Det visar antagligen att den är så grymt jävla bra. Dock kan jag tycka att vissa säsonger är lite sega vilket gjorde att jag väntade typ ett år efter jag sett säsong 4 till att se säsong 5 för jag var trött på sega avnitt. Men oftast så är denna serie så otroligt jävla bra. Och vem vill inte älska eller bli älskad som Chuck och Blair? Sedan så ligger Chuck på andra plats bland mina favoritserie - karaktärer. 

Fredag

 
Hej. Sitter i skolan just nu och har Historia. Värsta ämnet typ. Blev ingen bloggning igår för jag satt och läste en bok i 5-6 timmar och när jag var klar med den så var jag helt slut och somnade på direkten. Måste tyvärr plugga typ hela helgen också men ska försöka vara ute på kvällarna i alla fall. Ikväll ska jag nog leka med Vendis och Peppe. Men vi hörs senare mina kära.

2 April

 
Hejsan. Min skoldag började vid 10 idag och sedan direkt efter skolan, som slutade vid halv 4, drog jag in till Kungsholmen med min syster. Vi skulle nämligen hem till min Farmor och Farfar på middag. Var riktigt mysigt och trevligt, träffar inte dom så ofta och dom börjar ju bli gamla och grå så man vill ju ta vara på all tid man kan få. På vägen hem så köpte jag med mig en ananas som jag käka upp på direketen, ångrade mig dock lite efteråt då det börjar klia som fan i munnen. Men gick ut en sväng och träffade Viktor och nu sitter jag i min säng och pluggar. Känns som att det är det enda jag gör just nu på kvällarna. Men måste tyvärr återgå till det så vi hörs kanske senare ikväll om jag hinner slänga in ett inlägg, annars blir det imorgon. Puss puss

Onsdag

Jeans - Lager 157 / Skor - Nike Free Run / Blus - Lindex / Tröja - Lager 157 / Skinnjacka - Vero Moda / Solglasögon - Primark

Kleider

Feather skirt

Måste bara skriva av mig

Har egentligen mycket annat att göra nu än att skriva det här men känner att jag måste verkligen. OBS: texten handlar om Justin Bieber om ni liksom inte typ är intresserade över huvudtaget, aa så ni inte börjar läsa denna rätt så långa text i onödan.
 
Folk som aldrig har varit ett stort fan av en artist vet nog inte hur det känns. Men i början av Maj 2009 var första gången jag såg eller hörde talas om honom. På just den videon så hade det inte ens kommit upp i 200 visningar då medan nu så är det över 45 miljoner visningar. Jag hade ingen aning om vem han var då men kollade upp honom lite mer på YouTube och hittade KidRauhl. Lyssnade på de klipp som Justin Bieber lagt upp på sin kanal. Jag var fast. Han blev en sådan stor del av mitt liv och jag spenderade alla mina vakna timmar till att tänka på honom, läsa om honom och se klipp om honom. Min dröm sen dess har varit att träffa honom. Jag erkänner själv att det låter så jävla töntigt att skriva såhär om en person som inte har en aning om vem jag är men han har förändrat mitt liv. I sjuan, då jag var som mest galen belieber, pratade jag konstant om honom. De i klassen frågade mig frågor om honom och jag kunde svara på allt, för jag visste exakt allt om honom då. Han räddade mig på något sätt och det kanske låter konstigt för er som inte förstår hur det är men hans musik och bara alla klipp jag sett om honom har gjort mig så lycklig de gånger jag bara velat försvinna. Även jag vet att han har gjort mycket dumma saker men för mig är han fortfarande KidRauhl och jag vet att även när jag är en gammal tant eller ligger på dödsbädden så kommer jag fortfarande älska denna människa. Jag vet även att jag inte varit den mest trogna beliebern senaste åren men ändå så betyder han så otroligt mycket för mig. Folk har mobbat mig i så många år över min kärlek till denna människa men för mig har det alltid varit så självklart. Han va min räddare i nöden och jag kommer alltid stå vid hans sida. Hans konsert den 23 april 2013 va det absolut mäktigaste och bästa jag varit med om. Många har klagat på hur hans betende var på scenen och att han kom försent osv men för mig är det den bästa dagen i hela mitt liv. Jag har fortfarande inte riktigt fattat att jag har sett honom i verkligheten och att de bilder jag har på min mobil när han står där på scen har jag faktiskt själv fotat. Under konserten så var jag i min egna bubbla, jag grät och grät men vet inte riktigt varför egentligen. Det var som att något bara släppte som jag hade haft inom mig i alla mina år som hans fan. Folk får verkligen tycka vad dom vill över att jag stöttar en kille som klantat till sig många gånger och kan göra rätt pinsamma saker ibland men för mig är han en sådan otroligt stor del av mitt liv och jag kommer förevigt vara en belieber. Ända sedan 2009 har jag planerat en tatuering, att jag ska besöka hans hemstad och lite annat och det ska hända. Jag vet det och jag vill det. De människor som bara ser all skit som är runt omkring honom borde egentligen inte säga något. Ingen människa är perfekt och ingen av oss kan förstå hur det känns att leva ett sådant hektiskt liv när man är 20 år och har gjort det sedan han va 13-14 år. Det va detta jag ville säga även om jag känner att det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Är inte likt mig att skriva sådant här men aja nu fick det bli så ändå för jag känner så otroligt mycket för denna människa. Peace ♥