Grattis Love!


För en vecka sedan så fyllde min käre vän Love 18 år vilket firades igår med en stor fest hemma hos honom. Min dag började så att jag, Emelie, Alva och Ebba fixade oss och åt middag hemma hos Ebba. Sedan så tog vi bussen med massa andra till Love vid 9-tiden. Hade en jättebra kväll men det slutade med alldeles för mycket drama pga alldeles för fulla människor så det slutade med att jag låg och snacka ett tag med Love och Valter och sedan somnade i Loves soffa. Idag på morgonen så kom Alva förbi och sedan skjutsade hon mig halvvägs hem sedan kom mamma hem vid 3 med donken åt mig. Har legat i sängen hela dagen och bara kollat på serier och film förutom en kort stund då jag träffade Casper och Julia. Än så länge så har inte lovet varit det bästa pga olika anledningar men blev glad idag när mamma berättade att vi ska till Spanien över sportlovet, längtar redan. 

Men nu tänkte jag gå och hämta en cola ur kylen och sedan bädda ner mig och kolla på Greys Anatomy och sedan försöka sova rätt tidigt. Vi hörs. 

Favoriten


!!!!!!!


Måndag


Har väldigt viktigt plugg som borde göras men han noll energi och vill endast sova. Kommer inte upp ur sängen för att laga middag eller ta tag i läxorna. Kan tyvärr inte komma undan detta heller då jag redan gjort det i flera veckor. Att jag är ensam hemma gör bara saker värre. 

Vill tillbaka

 

17

Hej, idag är det min 17e födelsedag och den har varit näst intill perfekt. Va först i skolan och hade vanliga lektioner, direkt när jag slutat så åkte jag hem för att fika med släkten och öppna lite paket. Sedan åkte jag, mamma och min syster in till stan för att äta middag på Jimmys Steakhouse. Det va jättegott och mysigt. Har fått jättefina presenter idag och på torsdag är det dags för nästa firande och då är det med pappa. På söndag ska jag troligtvis hitta på något med min gudmor och firas av henne. Det är ju faktiskt rätt trevligt att fylla år.
 
Men ska äta lite slutty brownies och glass just nu så vi hörs!

One Direction



Var och såg One Directions konsertfilm ikväll med Petra, Elli, Sarah och Matilda på Söder. Var roligt att se hela konsertet, alltså allt dom gjorde och lite närmare, då jag inte såg så mycket när vi var i Köpenhamn i somras och kollade. Men annars var det rätt ovärt att bara se en lång konsert på bio som man redan sett live för 150kr. Mycket roligare att se backstage-klipp och mera personliga saker enligt mig, som t.ex deras film This is us. 
 
Efter bion åkte jag raka vägen hem och har sen dess bakat och kollat på en film med mamma. Ska nu bädda ner mig och när jag vaknar imorgon är det min födelsedag. Tjoho. 

Miss you

 

Söndag


Hej, såhär fräsch och pigg är jag atm. Orkar inte leta upp någon schysst bild i arkivet så fick bli 3 naturliga bilder i Photo Booth. Ligger som ni ser fortfarande i sängen och har gjort det sen jag vakna för några timmar sedan. Var bara hemma igår forutom en timme då jag va ute och träffa Viktor. Tänkte alldeles strax gå och laga lite lunch och sedan få lite plugg gjort. Mamsen åkte nyss iväg för att handla då jag ska baka Slutty Brownies ikväll och hon är även iväg för att köpa en present åt mig, hmmm.... Fyller ju år imorgon!! 

Orkidé

Hej, igår var jag och mina bästa tjejer ute och åt på Restaurang Orkidé på medborgarplatsen. Vi va där för att fira mig då jag fyller år på måndag. Det var jättemysigt och efter att vi ätit upp och jag öppnat lite presenter så åkte ca hälften av oss till Vikingshill där vår kompis hade lite folk över. Fick skjuts hem strax innan 1 och somnade direkt. Idag är det lördag och det är full fart här hemma pga att mamma och hennes kille håller på att fixa klart det sista i mitt rum och i köket inför måndag då släkten kommer hit. Jag själv ligger dock fortfarande i sängen.
 
Tänkte dra mig upp nu för att äta något och sedan se vad mina vänner gör. Vill hitta på något idag. 
Puss