I bussen

Sitter i bussen nu med alla killar på väg mot Romme! Eller vi står fortfarande och väntar på parkeringen och ska åka alldeles strax. Kanske kan mobil blogga lite under dagen och imorgon!
Puss


Söndagen den 27

Ska gå och lägga mig nu för jag ska gå upp kvart över fem imorgon. Tjugo i sex ska vi samlas på skolan för att åka upp till Romme, jag och min klass. Där stannar vi en natt så vi kommer hem igen tisdag kväll. Kommer nog bli underbara dagar och kommer ha med mig kameran så det ska bli massor av bilder.
 
Idag kom jag hem till Mamma vid halv fem tiden och då gick jag och Adam en promenad på över en timme. Mys. Sen åt jag och min mor middag och sen dess har jag packat och träffas Julia i typ fem minuter. Nu ska jag somsagt sova. Vi hörs på tisdag kväll!

Tjejmiddagen


Grattis bloggen i efterskott

Bloggen fyllde 1 år den 18 Januari så grattis i efterskott. Bilden ovan är från min 13 års dag.

Lördagen



Hej på er! 
Gårdagen var super mysig, min far skjutsade mig till forum där jag stötte på Love, Affe och Conny och sen mötte jag upp Julia och hennes fina mamma. Vi 3 gick runt i lite butiker och jag köpte den gröna blusen jag har på mig på bilderna ovan och även hårfärg. Julias mor färgade sen håret på mig och senare vid 6 tiden var det tjejmiddag hos Fanny som fyller år idag! Grattis Fampan! 

Efter tjejmiddagen delade alla tjejer upp sig och hälften drog till Alex och resten till Love. Jag tillhörde gruppen som drog till Love och jag hade hög feber och kunde knappt andas pga täppt näsa så pappa kom och hämtade mig redan klockan 11. Somnade direkt när jag kom hem. 
 
Vad jag ska göra idag får ni veta i ett annat inlägg! Puss

Sjuklingen


 
Hejsan!
Jag tänker på att blogga hela tiden men vet inte vad jag ska skriva. Har inte så mycket intressant att fotografera för det händer inte så mycket intressant i mitt liv. Mitt humör är upp och ner hela tiden och nu har jag åkt på en rejäl förkylning som även drog med sig hosta, feber och huvudvärk. Är dessutom öm i heka kroppen så försöker sova så mycket som möjligt. Mår lite bättre nu än vad jag gjorde igår kväll och imorse. Har käkat massa mediciner och har snytit mig omänskligt många gånger. Hade planer för kvällen men ska stanna hemma istället, har nämligen varit hemma ifrån skolan både igår och idag. Men ska troligtvis ut imorgon för de är det födelsedagsfirande av fampan! Men det kommer snart lite roligare blogginlägg. Puss

Clothes


Vill ha svarta jeans ifrån true religion, vill ha svarta vans och vill ha en ny svart skinnjacka.
Den fjärde saken var bara väldigt fin.

22 Januari 2013.

Hej på er! Sitter i skolan nu och slutar om 25 minuter. Vad jag ska hitta på då vet jag inte än. Kanske ska träffa min syster. Vi har vikarie nu, Janne min bror, och vi ska skriva debatt artiklar på engelska. Tror jag har valt ämne nu, dock är jag inte säker. Ikväll ska jag ut och äta på resturang med Julia och min pappa. Vi ska troligtvis äta på något ställe som har bra kött inne i stan. Ville bara meddela er att jag lever och glömde blogga innan skolan, fotade min frukost osv men det kommer upp ikväll istället skulle jag tro. Men ska försöka få tag på min syster nu så hörs vi senare! Bilden ovan är förresten ifrån imorse utanför mitt hus när jag skulle till skolan. Tyckte det var vackert, det är svårt att slå min utiskt över ingaröfjärden.


Storasyster ♥

 
Finns inte ord som kan förklara hur det känns att ha en syster som bryr sig så mycket. Du är det bästa som finns på denna jord och jag älskar dig så obeskrivligt mycket. Du är den bästa systern jag kan tänka mig och det känns skönt att ha en bästa vän som man vet kommer vara där tills döden skiljer oss åt. Du får mig på bättre humör snabbare än någon annan och du förstår mig lite bättre än vad någon annan gör. Tack för allt.

New in


Köpte lite smått ifrån Åhlens i onsdags. Ljusen luktar otroligt gott!

Dagens



DAGENS VILL HA:
 Kläder, lugn och ny hårfärg.
DAGENS KLÄDSEL: Svarta tröja, svarta jeans, beiga mocka stövlar och röd Dbrand.
DAGENS SMINK: Foundation, solpuder, mascara, ögonbrynspenna och Läppglans.
DAGENS FRISYR: Utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: Var på 2 visningar.
DAGENS LÅT: We cry - The script och The 2012 song - Troye Sivan
DAGENS PLANER: Kolla på 90210 och sova.
DAGENS SAKNAD: För lite kramar
DAGENS DUMMASTE: Vet inte
DAGENS SJUKA: Kan inte komma på något
DAGENS DROG: 90210
DAGENS KRAM: De vänner jag träffade i Forum och min familj.
DAGENS PUSS: Pussade väll mina vänner på kinden
DAGENS KÖP: Ingenting.
DAGENS GODIS: Åt lite smågodis idag.
DAGENS HUMÖR: Skit
DAGENS ORD: Ingen aning

Flädersaft

Sitter uppe i allrummet och fikar med mig själv samtidigt som jag tittar på 90210. Är helt beroende av serien. Ska snart fixa klart mig för att ta bussen snart. Pratade nyss med pappa i telefon också, han sa att vi skulle ut och äta middag imorgon. Han vet verkligen hur han ska få mig på bättre humör. Bästa pappa.

I kind of like this place


Myser


Måndag

Godmorgon!
Idag är jag hemma ifrån skolan pga privata skäl. Ska strax börja dra mig mot Forum där jag ska träffa Love och Theo. Senare ska jag på två lägenhetsvisningar. Helgen har väll varit bland dom bästa länge. I fredags var jag på fest med massa skönt folk hemma hos Love. Humöret gick upp och ner mycket men i helhet var kvällen grym. Sov sedan hemma hos Julia med henne och Ebba. 
På lördagen drog vi 3 oss till Nacka Gymnasium eftersom det var öppet hus. Vi åt sedan lunch i Forum med en massa fina vänner. På kvällen drog jag och Julia på en fest i Orminge, men vi drog därifrån rätt snabbt och fick då med oss Jacob och hans värmdö kompisar hem till mig. Skulle ha åkt förbi Gugge en snabbis för att gratta honom på hans födelsedag och hälsa på mina vänner som var där på fest men tiden rann iväg så det blev inte så. Sov sedan hemma på Ingarö. 
Igår var städaren här och städade huset. Jag umgicks med min farmor och farfar fram till klockan tre och sen var jag ensam hemma hela eftermiddagen och kvällen. Pappa kom hem vid halv tio tiden och då hade jag redan somnat. Vi hörs snart.
Puss

Torsdag

Jag vet att jag uppdaterar helt otroligt dåligt men det har varit så mycket på sista tiden. Senaste halvåret har varit kaos för mig och därför har jag inte bloggat så mycket! Men ska försöka ta tag i detta nu. Ska börja fotografera mera och försöka blogga minst ett inlägg om dagen.
 
Idag är det torsdag, jag åkte till skolan och började tio över åtta. Var på första lektionen sen så orkade jag inte mer så jag pratade med lite vänner och drog sedan hem till Nathalie. Hade inte kraft till att vara kvar i skolan pga att saker som har hänt mig på senaste tiden. Nathalie låg hemma och var sjuk så vi åt lite lunch och tittade på 3 filmer. Sen kom pappa och hämtade mig, han var så gullig och hoppade över middag med sina vänner för att vara med mig ikväll för att jag var lite nere. Han köpte godis och läsk till mig som jag kunde ha också. Världens bästa pappa. 
 
Vi åt middag vid sju tiden och sen skulle jag kanske dragit ut med eftersom jag bor på Ingarö så orkade jag inte åka ända till Nacka för att sen åka tillbaka typ 2-3 timmar senare. Så jag stannade hemma här med mitt godis istället. 
 
Imorgon är det fredag och jag är så taggad. Ska hem till Love med några vänner på kvällen och sen sover jag över med Nathalie. Vart vi ska sova är fortfarande oklart. Men ska kolla på 90210 nu. Vi hörs

Saker om mig

Jag har en kärlek för falukorv (helst rå med kall gurka) och även potatismos. Jag skulle kunna leva på detta. Falukorv passar till allt, det är så jävla gott och sättet jag gör pulvermos är bara underbart. Big love, big love.
 
Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv kunnat tänka mig att mina föräldrar skulle skilja sig med tanke på att dom träffades för 22, snart 23 år sedan och var gifta i 20 år. Men nu när dom varit skilda i snart ett halvår så kan jag inte ens täna tanken att dom skulle vara tillsammans igen. 
 
Jag är en väldigt deprimerad människa, eller jag blir lätt ledsen och mina vänner tycker att jag ska göra ett instagram konto som heter DeppVickan och jag vinner alltid priset som "Den som gråter mest".
 
Jag blir väldigt lätt arg men förlåter samtidigt människor alldeles för lätt.
 
Jag och Julia har kännt varandra sen vi började förskolan. Vi hatade dock varandra ifrån 6års till 3an och hade små bråk i omklädningsrummen innan och efter idrotten men sen i 4an blev vi bra vänner och nu i högstadiet har det blivit ännu bättre mellan oss. She is my best friend.
 
Jag har blivit beroende av serien 90210.
 
Jag är väldigt stora komplex och jag skulle vilja ändra väldigt mycket på mig själv.
 
Jag ska få glasögon snart.
 
Jag och min syster har otroligt bra kontakt även om hon är 4 år äldre än mig. Hon vet allt om mig och jag vet allt om henne. Vi har fått bättre kontakt nu när våra föräldrar skilde sig. Jag tror att det beror på att vi behöver hålla ihop nu men eftersom att hon bor hos mamma och jag hos pappa så träffas vi inte lika ofta vilket gör att vi aldrig bråkar längre och då har vi mycket roligare när vi ses och har massor att berätta. 
 
Jag är otroligt nervös inför gymnasievalet så att jag blir alldeles stressad vilket gör att jag inte vill gå till skolan vilket gör att jag hamnar efter vilket gör att jag blir ännu mera stressad och vilket resulterar till att jag vill stanna hemma ännu mer. Inte bra Victoria, inte bra.
 
Jag slutade växa för 3 år sedan, jullovet i sexan.
 
Jag är en väldigt avunsjuk och svartsjuk människa. Så fort jag ser en snygg människa så vill jag gå till en klinik och operera om hela mig. 
 
Min största dröm är att kunna sjunga och dansa.
 
Jag var ett stort fan av One Direction när dom inte var kända. Dom hade typ "Fan träff" i stan innnan dom ens släppt en egen låt. Egentligen så var dom i stan i en studio och spelade in deras första skiva så eftersom dom inte hade några egna låtar så stod jag och de andra 30 st (ja, vi var så få fan som var där, eftersom dom inte var så kända i Sverige) och sjöng de låtar dom sjöng i x factor. Jag, Nathalie och Ida var där typ 4 gånger och en av dagarna köpte vi Absolut Svensk tröjor och skrev t.ex To Niall from Ida Keszler Nathalie Sundelin Victoria Djurfeldt. Vi skrev på 5 stycken tröjor så alla kunde få en varsin med deras namn på. Vi lämnade dom till en jätte trevlig kille som vi stötte på utanför som skulle in i studion och han lovade att ge tröjorna till dom. Sen såg vi en dag på instagram att Louis hade på sig Niall´s sån tröja och vi dog. 
Bild bevis: 

10 9 5 3 2 1

 
10 FAVORITER 
Färg: Rosa, Beige, Vit och Grå.
Mat: Kött
Band: One Direction typ
Film: 17again, The lucky one, Green street hooligans, American History X, The notebook m.fl.
Bok: De 3 Elsa böckerna!
Sport: Sporter är inte min grej
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag och Lördag
Glassmak: Föredrar pinnglass
 
 
9 FÖR TILLFÄLLET 
Humör: För pigg och lite bekymrad
Kläder: Stor t-shirt & trosor
Bakgrund: På Simon, mig och Love. 
Nagellack: Ja, typ pärlemor färgat.
Tid: 23.35
Omgivning: Mitt fula lilla rum hos pappa med kläderöverallt!
Irritationsobjekt: Vissa människor
 
 
5 HAR DU NÅGONSIN 
Dejtat någon av dina bästa vänner: Njae
Brutit mot lagen: Kanskeee
Blivit arresterad: Nix
Badat naken: Jaa
Varit med på TV: Ja, faktiskt!
 
 
3 PERSONER 
Du tycker om: Julia, Shailee & Nathalie (Tycker självklart om fler, men dessa är mina bff's)
Du inte gillar: Flera stycken
 
 
2 VAL 
Kaffe eller te: Te
Vår eller höst: Båda
 
 
1 ÖNSKAN:
Att jag ska med Nathalie till Mexico över påsk (Nästan bestämt)

Nytt rum

 
Kommer ju snart flytta med både mamma och pappa till 2 nya ställen. Är taggad till tusen på att få designa två stycken sovrum. Här ovan ser ni lite fina saker ifrån H&M home som jag är sugen på! Jag är lite små kär i färgen råsa, så massa rosa detaljer i något av rummen skulle vara perfekt. Och sen i något av rummen ska jag ha en sänghimmel, fast helst vit. Har drömt om det sedan jag var en liten skrutt.

test

Du är
Heter? - Victoria 
Ålder? - 14.
Vikt/Längd? 160cm. 48 kg.
Bor? - Nacka
Hårfärg? - Egentligen blond, men är nu ljusbrun.
Ögonfärg - Grönögd
Kommer ifrån? - Shwejden
Bor med - Oftast pappa
Har du husdjur? - Nej

Din kärlek under 2012
Är du kär? - Njae
Vad heter han/hon? - Dom som behöver veta, dom vet.
Älskar du någon? - Mina nära och kära!
Är kärlek viktigt för dig? - Ja
Singel eller förhållande? - Singel
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja


Vem
Träffa du senast? - Mor min
Ringde du senast? - Min syster
Fick samtal från senast? - Julia
Pussa du senast? - Hemligt
Kramade du senast? - Min syster tror jag


Har du under 2012
Suttit i häktet? - Nej
Stulit en bil? - Nej
Gråtit för en person? - Ja
Känt dig värdelös? - Ja
Blivit kär? - Ja
Träffat nya vänner? - Flera stycken
Gjort val som förändrat ditt liv? - Ja
Knarkat? - Aldrig gjort, kommer aldrig göra.
Varit gravid? - Haha nej.
Gjort något riktigt galet? - Hahhaa
Piercat dig? - Nej
Tatuerat dig? - Nej
Gjort inbrott? - Nej
Köpt stulna saker? - Nej

Har du
Festat i ett helt dygn?- Nej
Haft telefonsex? - Nej
Ätit så mycket att du kräkt? - Nej
Slagit någon? - heheh, ja..
Tyckt om någon? - Ja
Varit kär i någon? - Ja.
Sagt att någon ser bra ut men inte menat det? - Ja
Hatat ditt utseende? - Ja
Legat på sjukhus? - Nej
Åkt ambulans? - Nej
Varit utomlands? - Ja! 
Kysst någon riktigt ful? - Ja det har jag nog
Haft sex med någon du ångrar? - Kanske de
Druckit alkohol? - Ja
Knarkat? - Nej
Rökat? - Ja
Snusat? - Nej
Sovit hos en vän? - Ja
Sovit med motsatta könet? - Ja
Gjort något riktigt dumt? - Ja
Vad gör du nu? - Lyssnar på musik 
Köpte du senast? - Mat tror jag
Vad har du på dig? - Kläder
Vad du göra ikväll? - Ska nog ut och åka bil
Vill du bli när du blir stor? - Rik som fan.
Vad ska du göra innan du dör? - Levt livet till 100%
Vad Äcklar dig? - Falska vidriga as.

När
Duscha du senast? - Igår
Byta underkläder senast? - Idag
Sola solarium senast? - I somras
Lyssnade på musik senast? - Lyssnar nu
Grät senast? - Gråter lite varje dag, tar alltid hem priset på "Vem gråter mest"
Hade sex senast? - Någon vecka sedan
Fick du senast någonting? - Idag

Denna månaden
Varit glad? - haha, ja!
Kysst någon? - Ja
Varit på begravning? - Nej
Haft sex? - Nej
Gråtit? - Ja
Skolkat? - Nej
Gjort något dumt? - Njae

Vad gör du
Om 10 år? - Väntar mitt andra barn, startat min karrär och träffat the love of my life.
Imorgon klockan 10? - Sover
När du är ledsen? - Gråter, lyssnar på musik, deppar, gråter, gråter lite till.
När någon ringer dig? - Svarar oftast
Om kvällarna? - Åker oftast traktor eller bil.