Glada Vickan



Idag är lilla Vickan gla'. Fick precis ett as grymt högtalar system av min pappa och syster. Det har stått i min syster lägenhet nere i vadstena och dom var där nere igår och idag för att rensa ut hela lägenheten och då fick jag hennes högtalarsystem för att hon inte behöver det. Så lyssnar på hög musik nu och håller på att packa till imorgon! Ska snart ut och träffa lite vänner också, packar det mesta imorgon istället. Ska nämligen inte vara på centralen förens 17.00 imorgon! Men vi hörs senare. Puss ♥

Måndag



Hej på er!Hatar den nya designen på blogg.se! Fattar ingenting typ och får bara damp. Har ändrat designen i en finare färg och bytt ut bilderna. Har även bytt rubriks skrift. Hoppas ni gillar't. Har inte kunnat skriva så mycket under den tid av lovet som gått för jag åker ju iväg på onsdag i två veckor och vill därför umgås så mycket som möjligt med mina vänner. Så ska därför inte skriva så mycket nu häller för ska ta bussen om 20 minuter för att träffa Shailee. Sover även över med henne ikväll! Men vi hörs nog senare. Ska även berätta lite om vart jag åker på onsdag. Puss på er mina fina bloggläsare. ♥


Gårdagens outfit


Studentmottagning


The sharpalut

Hej bloggen. Shailee är hemma hos mig nu och bara är allmänt cool. Som vanligt. CHILLING CHILLING

Lyckligt lottad.


s o m m a r l o v


Hej på er. Klockan är typ tjugo i fem och jag ligger fortfarande nerbäddad och tittar på film. Men det är fan sommarlov så det är okej. Det känns rätt sjukt att jag nu är ledig 10 veckor frammåt. Men detta sommarlov ska bli det bästa någonsin så det känns toppen, har lärt känna så mycket nya människor sen förra sommaren som kommer kunna göra min sommar till något oförglömligt. På bilderna där uppe ser ni hur min gårdag såg ut. Var först i skolan, det var lite uppträdanden, vi fick våra betyg och sen sluta vi vid halv elva. Då åkte jag och mina boys till Forum och träffa Fanny och Mylo. Där ifrån åkte vi tre tjejor hem till Mylo och myste i solen och så. Sen åkte jag hem och kom hem typ halv fem, städade rummet snabbt och sov sen till strax över sex. Då åt jag middag, mötte sedan upp Mylo, Fanny, Elias, Simon och några fler och drog hem till Jonis. Där var det fiesta nere på stranden. En perfekt start på sommarlovet och fysatan vad trevlig kväll. Tog sista bussen hem därifrån vid tjugo över tolv och var hemma typ tjugo minuter senare. Kunde inte hålla ögonen öppna när jag kom hem så gick och la mig direkt.

skolavslutningskläder




Saturday


Min lördag var helt awesome. Chillade hemma hela dagen och titta på oc. Standard. Drog sen hem till Julia med Shailee. Fixade oss där och sen drog jag och Shailee hem till Hugo med massa folk. Där var det partaj och det var bara sköna och trevliga människor. Hade superkul! Jag, shailee och Mylo kom hem till Shailee vid halv två tiden och somnade direkt framför Mean Girls. Jag drog vid tio över tolv imorse för att träffa Nathalie.


En jävla massa text utan bilder.

Hej på er. Har inte uppdaterat så bra på senaste tiden men har haft en massa för mig, så bloggen har inte riktigt hunnits med. Har jag varit sista plugget nu här innan sommarlovet och betygen så har fått plugga gärnet och kämpa med att få in dom sista grejerna. Blev klar med allt förra helgen så är stolt över mig själv. Kan berätta lite kort om varje dag denna vecka, för det har hänt en hel del.

Måndag: Vanlig skoldag. Hade otroligt chilla softa lektioner- Film, Film, Film!

Tisdag: Hade ansökt om ledighet från skolan för att åka ner till Nynäshamn och fira att min kusin tog studenten! Grattis Filip. Åkte ner dit med min mor och far vid tolv tiden och så stod vi där utanför hans skola hela släkten och såg han springa ut. Blev lite smått avis och längtar så jag håller på att dö tills jag ska ta studenten. Sen efter han åkt flak och så, så åkte hela släkten hem till min morbor, hans fru och mina kusiners hem och firade filip till det blev natt. Då åkte jag hem med min mormor och morfar till dom och sov där.

Onsdag: Åkte hem från Nynäshamn med min mamma och pappa vid lunch tid och åkte bara hem då och tog det lungt, titta på oc, åt mat och satt vi datan. Bara njöt helt enkelt.

Torsdag: Åkte till skolan i vanlig tid och vi hade otroligt softa lektioner då också. En massa film och det sista betygsnacket. Rensade också ur skåpen och fick slutade en och en halv timme tidigare. På kvällen jobbade jag och mina fina vänner på balen. Och gu' vad alla var fina. Även en sak jag längtar till nu. Bara ett år kvar.

Fredag: Hade även ansökt ledigt till denna dag. Åkte ner med mamma, pappa och farmor till Vadstena vid nio tiden. Var där 3 timmar senare och mötte upp min mormor och morfar i hamnparken. Vi väntade ett tag och såg när alla studenter åkte båt i vättern. Sen tågade studenterna till gräsgården och alla anhöriga satt då och vänta på dom där. Där var det fina tal och några som sjöng. Jag grät för första gången av lycka. Alla tjejer i släkten är jätte känsliga så fort det är någon som håller tal. Men jag är den ända som aldrig gråter. Men denna gång när min syster stod och höll ett så fint tal så kunde jag inte hålla tårarna inne. Jag är så stolt över henne att hon klarade av att ta studenten! Efter hela cermonin satte vi oss nere i hamnparken och hade picknik. Sen åkte alla hem förutom min syster som stannade nere i vadstena hela helgen för att det var massa studentfester.

Lördag: - Berättar i ett annat inlägg.

Söndag: Träffade Nathalie vid halv ett tiden och vi har varit hos mig hela dagen och legat en stund ute i solen och tittat på filmen Project X. Hon är allt en fin vän. Kärlek till henne.

Bilder från veckan som gått

http://distilleryimage10.s3.amazonaws.com/23cf2b90af0011e181bd12313817987b_7.jpg

http://distilleryimage1.s3.amazonaws.com/81e6be3eaf1211e1aebc1231381b647a_7.jpg
http://distilleryimage3.s3.amazonaws.com/51b7f4b4b12c11e1b9f1123138140926_7.jpg
http://distilleryimage9.s3.amazonaws.com/e11e1814b1bc11e1a9f71231382044a1_7.jpg

Storasysters student 8/6 2012






Förändring


Här har ni två bilder av Victoria, lilla mig. Första bilden är tagen för ett och ett halvt år sedan och den andra bilden är tagen igår. Det jag vill få fram med detta inlägg är hur mycket jag lärt mig det senaste året. För lite mer än ett år sen, vintern 2010-2011, var jag rädd för allt runt om kring mig. Jag gömde mig bakom allt smink och mitt stora hår, och mest av allt bakom datorn. Jag hade lätt att starta upp bråk via Facebook som jag aldrig hade vågat ta i verkligheten. Även om jag var så osäker och rädd så var ändå uppmärksamhet det viktigaste för mig, då hade jag aldrig kunnat tänka mig vara kompis med någon som var en såkallad tönt. Status var viktigt. Även om uppmärksamhet och status var viktigt för mig så var allt jag gjorde på helgerna att sitta inne vid datan och chatta med folk och ta bilder som jag kunde lägga upp på bloggen och facebook. Jag ville ha mycket status men ändå var jag rädd för att skaffa nya vänner.

Nu när det gått över ett år och jag sitter och tittar på gamla bilder så märker jag verkligen skillnad. Folk säger till mig att jag blivit ett bättre och mognare person det senaste året, och jag kan nog erkänna att det stämmer. Status är inte viktigt för mig längre, uppmärksamhet vill jag nog fortfarande ha men det är inte lika viktigt som det var förut. Jag väljer inte vänner efter status utan umgås med dom som jag gillar och som är trevliga mot mig. Jag har trappat ner oerhört mycket med smink och nu häromdagen vågade jag även klippa av mitt långa hår som jag haft i flera år. Förut ville jag alltid ha tröjor som visade så mycket bröst som möjligt med nu går jag faktiskt hällre runt med tröjor som inte har någon urringning. Om det är något jag stör på mig på hos en människa så vill jag hällre prata om det i verkligheten istället för att slänga ur mig massa fula ord via nätet.

Min mormor sa till mig igår kväll innan vi somnade "Victoria, du har blivit en sådan otroligt stark och mogen 15-åring det senaste året. Jag vet att det varit tufft för dig men dina jobbiga tider har gjort något gott också." Min kära mormor kanske har rätt. Kanske är det så att allt jobbigt man går igenom gör en starkare. Det kanske är som Kelly Clarkson sjunger "What doesnt kill you makes you stronger"

Jag vill i alla fall säga allra mest tack till min kära storasyster som alltid varit en sådan stor insperation till mig, hon har alltid lyssnat och gett mig dom bästa råden. Det är tack vare henne jag är den jag är.


questions and answers

Hej har du hört att Ida keszler ska ha tjejmiddag?
Är du bjuden?
Varför bytte Ida, Bella och Nathalie skola?
Du är så bäst!
Kram

Svar: Hej! Jo jag fick veta dagen efter att hon hade lite folk hos sig. Och nej jag var inte bjuden, men alla kan ju inte vara bjuden alla gånger. Så det spelar ingen roll faktiskt. Och sen varför dom 3 tjejer bytte skola var för att: Ida; Trivdes inte i Myrsjö och ville gå en musikal skola. Bella; Trivdes inte riktigt heller i Myrsjö. Nathalie; Hon ville arbeta upp sina betyg med nya lärare för hon kände att med dom lärarna vi har så skulle hon inte lyckas med det.
Tack så hemskt mycket! Kram