Tisdagen


Har haft en lugn dag i skolan, åkte sedan till forum med mamma och syster. Sedan åkte vi hem, åt middag och efter det klädde vi julgranen och tog fram allt julpynt. Vi brukar i vanliga fall göra detta dagen innan julafton men min mamma och syster jobbar om varandra tills dess så det fanns inte en någon ledig kväll eller eftermiddag förutom idag. Efter det träffade jag Petra ett tag och sedan har jag nu pluggat i ca 1,5 timme. Har en redovisning imorgon så jag måste bli klar med allt innan jag somnar. Imorgon ska jag jobba och nu är det bara 3 skoldagar kvar och sen äntligen jullov!!!!!!!!!!

December

Fortfarande lika sjuk. Känner mig dock friskare i kroppen idag men halsen va faktiskt värre. Fick i mig lite mera mat igår men idag va det näst intill omöjligt. Blir att vara hemma från skolan imorgon också men hoppas så mycket att penicillinet jag nyss tog värker rejält under natten så att jag äntligen kan få äta en ordentlig måltid imorgon. Blir så otroligt raslös och sällskapssjuk när jag bara är hemma hela tiden så har bett tjejerna komma hit på filmkväll imorgon men får se hur det blir med det.

Dock så plågar det mig faktiskt mindre att jag har ont i halsen, kanske inte kan gå ut i helgen och att jag inte kan äta än att jag har 24 tabletter kvar att få i mig på 8 dagar. Jag är en sån människa som har jättesvårt att ta tabletter och penicillin är jättestora och smakar skit. Ska bädda ner mig nu och kolla klart på The Maze Runner och sedan försöka sova lite, imorgon ska jag och mamma baka massor. 

Puss och Kram

Halsfluss

Hej på er. Har gått och blivit sjuk och det kunde inte komma mer olägligt. Fick äntligen ett jobb i måndags, som barnvakt åt världens sötaste lilla flicka och skulle jobba idag men tyvärr så gick inte det. Var på närakuten igår men fick inget pencilin då så jag åkte tillbaka till vårdcentralen imorse för jag sov ingenting inatt pga att jag har så ont i min hals. Då trodde dom först att jag hade körtelfeber men visade sig bara vara en rejäl halsfluss. Så hoppas att det går över snart för jag har inte tid att vara sjuk just nu och missa massor i skolan. 

Det jobbigaste dock med att ha halsfluss är att jag kan inte äta något. Idag när jag sov på dagen så drömde jag om mat för att jag är så hungrig och sugen på allt men kommer inte kunna svälja något. Försökte med löskokt ägg men fick bara i mig ett halvt. 

Men vi hörs kanske senare. Tjingeling

Onsdag



Nathalie sov här från igår till idag, sedan imorse så åkte jag in till stan med lite klasskompisar för att filma lite inför ett reportage vi ska göra på en media lektion. Sedan fortsatte skoldagen som vanligt, jag och simone hade dock fiskpanettstävling på lunchen. Efter skolan åkte jag hem till Julia för att hänga med henne och Petra. Kom hem vid 18 och då åt jag middag. Nu har jag suttit och pluggat lite och skickat in 2/3 rester som jag haft bakom mig ett tag. Ska ta tag i den sista nu och sedan göra en uppgift som måste in senast fredag. 

Har så otroligt mycket plugg just nu och fy fan va skönt det är att halva 2an snart är slut. I helgen ska jag förhoppningvis hem till en kompis på häng. Har verkligen inget intressant att berätta men någon anonym människa bad mig på ask att blogga mer. 

Men måste återgå till mitt pluggande nu. Vi höres