Dör lite smått.


Min farmor ringde nyss och frågade om det var något speciellt jag önskar mig i födelsedags present som dom kan köpa i Cannes. Så började kolla runt lite på vilka butiker som finns där och upptäcke att det finns b.la Juicy Couture, Ralph Lauren, Gucci, Chanel, Celine m.fl. Kommer meddela världens bästa farmor och det där uppe står b.la på önskelistan. Och tanken att jag kanske åker ner till Cannes i en vecka i slutet i oktober får mig att gråta av glädje. Vill bara utomlands nu och shoppa en massor!

Fina vänner


Hej på er! Har äntligen internet ute hos pappa! Har haft lite smått panik när jag varit här ute. Men nu är det äntligen fixat. Så sitter nu här vid matbordet och äter lite godis och ska nu plugga tills jag dör. Förstår inte vad folk menar när dom säger att åttan var värst och att nian är rätt chill. Vafan, har gått i skolan i en månad och jag har haft mer plugg än jag haft under hela mitt liv. Så till alla som går i sjuan och åttan; Ta det lite lungt iallfall, stressa inte ihjäl er och tro att om ni kämpar på nu så kommer nian vara lugn. Believe me, sjuan är det mest softa året i hela erat liv, åttan är rätt jobbig men ingenting jämfört med nian så ladda era krafter till nian istället- det är ju då det gäller!

Sjuan


 

En lista

 
Nämn något som gjorde dig glad igår: sovmorgon till 12 Vad gjorde du kl 08 imorse: Stressade till skolan Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt på samma stol som jag gör nu Det sista du sa högt: Har ingen aning Det senaste någon sa till dig: Vet inte Vad har du druckit idag: Ingenting Vad var det senaste du åt: Åt lite falukorv igår kväll (har en sorts kärlek till rå falukorv) Vad var det senaste du köpte: Köpte en döskallesjal Vad är det för färg på din ytterdörr: En är mörkbrun och en är vit Vad är det för väder hos dig nu: Tror det är sol, för rullgardinen är nere i klassrummet. Godaste glassmaken: Straciantella Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, helt klart. Sover du tungt: Har ingen aning Drömmer du mardrömmar: Ibland, inte speciellt ofta. Trivs du med ditt jobb: Har inget jobb, men snart så! Favoritklädsel: Något avslappnat men ändå snyggt. Favoritlåt just nu: Tandtråd Vad ser du om du tittar till höger: Ett stort skåp (?) Vad gör dig glad just nu: Att jag ska till Frankrike snart!! Vad ska du göra härnäst: Sitta på lektion Höger eller vänsterhänt: Höger Humör just nu: Otroligt jävla trött. Favoritgodis: Allt förutom supersurt och lakrits. Kläder just nu: Blåa jeans, vita converse och vit stickad tröja. Sommarplaner: Gotska sandön, P&L och bara hänga runt. Hur många kuddar sover du med: 2 eller 3 st. Spelar du något instrument: Nej Morgon eller nattmänniska: Natt Vad är viktigast för dig: Mina nära och kära! Är du kittlig: Ja, extremt kittlig. Snarkar du: Nej, bara när jag är förkyld Äckligaste insekten: ALLA! Längtar du mest efter just nu: Helgen och den 13 oktober!

some stuff

vill ha ♥
 

michaela forni.




 

Svar.

Hur är ditt drömförhållande och din drömkille?
 
Självklart finns det ett drömförhållande och en drömkille. Jag drömmer varenda dag om att jag är tillsammans med Justin Bieber, Francisco Lachowski, Zac Efron, Harry Styles, Ed Westwick, Chase Crawford och andra snyggingar. Men alla människor är olika och det handlar inte om att en kille ska vara på ett exakt sätt eller se ut på ett speciellt sett. Utan allting ska handla om hur han behandlar mig. Hur han visar sina känslor för mig. Det är det han ska klara av. Det är det ända jag begär. Han ska kunna visa sina känslor för mig - inför andra människor och när vi är själva. Han ska vara döds kär i mig och hålla mig i handen när det inte finns tillfälle att pussas. Många pussar ska de va. Så ofta som möjligt. Jag kräver ingenting av en kille. Han ska inte behöva vara med mig varenda dag, om han röker och snusar är det hans ensak, han ska inte behöva ha en ängels personlighet mot alla, utan han ska bara respektera mig och älska mig för den jag är och bara vara urgullig. Han ska vara med mig för att han vill och han fåt gärna överraska mig med någon fin blomma då och då. Det ända kravet jag skulle kunna ha på en kille är att han inte ska vara otrogen, men det är nog rätt självklart. Annars får han vara bara sig själv. Jag hade min dreamboy. Men inget håller föralltid, och någonstans där ute finns det den som är perfekt för mig. Min pusselbit.

.