Texas

 
Min bästavän Nathalie åker ju tillbaka till USA på tisdag för att vara där i 3 månader och gå klart high school. Därför hade vi en hejdå fest för henne förra fredagen och som jag sagt tidigare så hade jag med mig min kamera ner och det togs ca 300 bilder men här är några av dom! KUL att det blir sån bra kvalité på blogg esse. 

SPORTLOV

 
Åkte ju ner till Nynäshamn i tisdags och spenderad en natt där. Var otroligt mysigt och vi kollade på tv, åt mat, gick på stan och bara umgicks. Träffar inte min mormor och morfar så ofta så det var jättetrevligt. Åkte sedan hem på onsdagen vid 4 tiden och sedan på kvällen var jag med lite kompisar. Detta lov har varit så otroligt dött pga att nästan alla är i Valtho. Idag har jag varit hos min farmor och farfar på lunch och sedan åkte jag till Sickla och Forum för att kolla lite i butiker. Fick med mig ett par skor, en kjol, lite armband, ögonbrynspenna och en eyeliner hem. Pengarna bara flyger iväg! Men är inte säker på om jag ska behålla skorna och kjolen men kan visa er bild på det imorgon ändå. Men ska äta middag nu så måste dra! Hejdå
 
Btw den där jävla klänningen som syns överallt på internet som tydligen är blå och svart med vissa ser den som vit och guld. Asså jag håller på att bli helt galen pga den. Jag ser den då i guld och vitt och förstår inte hur folk kan se den i nån annan färg. Har suttit och googlat den där klänningen nu och har fått bekräftat att den är blå/svart men att vissa typ ser den i vitt/guld pga att vissas ögon ser färger på olika sätt i vissa ljus typ pga av att man har för lite eller för mycket av något i ögat. Nått sånt var det. Men jag är så jävla förrvirrad och jag fattar 0. 
 
 

Adidas Originals Superstar


I måndags när jag var i stan med pappa så var vi inne på ETC på Odengatan för att kolla efter dessa skor. När jag väl testat dom så kunde jag inte låta bli att köpa dom. Köper lite för mycket saker just nu när jag börjat jobba med dessa skor har jag faktiskt velat ha dessa ett bra tag nu. Så jag kände att jag kunde unnda mig dom och äntligen är dom mina!!! Är så glad även om det svider lite i plånboken. 
 

Måndag


Träffade pappa på jensens för lunch idag, sedan kollade vi lite i butiker och shoppade. Efter det blev det fika på Vete-katten. Det var mysigt att träffa papsen igen då vi inte ses så ofta och det var även skönt att hitta på något när det är lov och inte bara sova bort hela dagarna. 

Ska äta middag nu, sedan hoppa in i duschen och fixa mig. Ska hänga med Julia och troligtvis några fler ikväll och imorgon vid lunch åker jag till älskade Nynäshamn för att spendera en natt där. Men vi hörs imorgon för jag tänkte visa er vad jag köpte idag(!!!!!!!!) 

oktobertretton.tumblr.com


Ligger i sängen, som vanligt, och kollar på Narnia. Ska om ett tag träffa Mylo en snabbis och sedan ikväll ska jag hänga med Julia. De flesta vännerna drog ju till Valtho i fredags så det är rätt dött här hemma i Nacka så troligtvis kommer jag dra ner nått natt eller två till Nynäshamn under lovet för att hänga lite med bästa mormor och morfar. Men inget är bestämt än. 

Kommer komma upp lite bilder, kanske imorgon, från i fredags när jag och nathalie hade avskedspartaj för henne. Hade min systemkamera framme hela kvällen så det togs en hel del bilder. Men ska fortsätta kolla på Narnia nu och äta lite chips. Hörssss

Godnatt

soluppgången imorse // gårdagens outfit

Varit en lugn dag idag. Hade 2,5 timme ovärd lektion innan lunch, sedan tyska. Efter det var jag lite med Peppe för att sedan åka till läkaren med mamma. Fick äntligen ut receptbelaga mediciner som ska göra att mina hy blir felfri. Har haft problemhy sen jag var 11-12 år och fyller ändå 18 i år så känner att det ska bort nu. Är dock en jävla massa tabletter jag ska ta men det kommer vara värt det. Sen läkartiden har jag bara tagit det lugnt, mammas kompis var över på middag och det var mys. 

Imorgon har jag skola som vanligt och sedan ska jag in till stan för att kolla lite i butiker och sedan äta ute med mamma och syster. Hoppas jag får med mig något hem, hehe! Men ska försöka sova nu, kliar i hela ansiktet av en salva jag även fick utskriven men vågar inte pilla. Aja, vi hörs kanske imorgon!

Godnatt

Måndag

Solnedgången i torsdags // Mina nya skor som jag fick hem från Nelly // Gårdagens frukost
 
Hej på er! Ligger nerbäddad i sängen redan och kollar på en film och tanken är att strax sova. Är helt otroligt trött. Var i skolan idag och efteråt så åkte jag till forum, träffade Alva en snabbis, köpte ett par nya byxor och åkte sedan och jobbade. Borde egentligen plugga både matte och engelska just nu men får ta tag i det imorgon istället. Men vi hörs

Fifty shades of Grey

 
Igår var det ju alla hjärtans dag och jag spenderade den med min bästa Nathalie. Vi lagade först en jättegod middag hemma hos mig för att sedan kolla på nattbio. Självklart såg vi Fifty shades of Grey som alla andra och herregud alltså. Har läst och hört att många är besvikna och inte tycker att den levde upp till deras förväntningar eller att dom tyckte att det var obehaglig eller stel. Jag däremot älskade den. Jag håller med om att den va rätt hemsk och det gjorde ont inom mig i vissa scener men shit, jag är helt tagen. Det är så svårt att hitta ord som kan förklara vad jag känner och tycker men samtidigt så är det en av de bästa filmerna jag någonsin sett. Jag satt helt tagen och still under hela filmen och när det var slut så var jag helt paff och chockad. Jag ville bara skrika pga ilska, sorg, glädje. Jag kände allt. Vill bara att nästa film ska komma ut nu för jag vill bara se vad som händer. Men tänkte därför börja läsa böckerna istället, jag måste får reda på vad som händer.

Jag förstår samtidigt att det finns många människor som är kritiska till Christans Greys dominans då det kan sända ut fel signaler som kan få andra killar att tro att det är okej att behandla en tjej som han vill och att hon inte ska ha någon talan. Tjejer kan även få fel signaler genom att inte veta var gränsen faktiskt kan gå och att man kanske tror att det är okej att ens njutning är bortprioriterad. Men för mig som vet vad jag tycker och som vet var mina gränser går så ser inte JAG filmen på det sättet. Jag är säker på mig själv i sexuella relationer och vet att jag inte skulle låta mig själv hamna i en intim relation där jag inte har någon makt. Jag är svag på andra plan i relationer men inte där. För mig var denna film en vacker och passionerad kärleksrelation och jag vill att folk som ska veta som tyckte att filmen var obehaglig att det är inte såhär det ser ut i de flesta fall. Självklart händer detta och självklart finns det människor som är som Christian Grey. Absolut. Men jag tror och vet nästan att det är inte vanligt, inte så extremt i alla fall. Det vissa måste förstå är att detta är en fetish. Det finns riktigt sjuka fetisher och vissa som är mer vanliga men detta är vad han tänder på och jag tycker på ett sätt att det är fel att döma. 
 
Jag tror att det mest skrämmande med filmen för vissa är att vi är inte vana att se denna typ av film. Man brukar inte få se såhär mycket, sånna här intima situationer eller såhär brutalt. Det är därför som filmen inte visas i vissa länder eller har 18 års gräns. En kompis sa efter att hon hade sett filmen att om hon hade varit oskuld så hade hon troligtvis blivit otroligt skrämd för att ha sex. Och ja kanske, jag vet inte om jag hade känt så. Men jag tycker att det är bra att denna film visas för då kan folk diskutera detta. Det är viktigt att folk vet var dom står och att dom vet att om man inte är bekväm i en sexuell relation då någon försöker få en att testa nya saker som man egentligen inte vill så ska man säga nej. 

Men i alla fall. Jag rekomenderar er alla att gå och se den. Ni kanske blir besvikna och känner som många andra över filmen eller så älskar ni den lika mycket som jag och Nathalie. Hoppas ni alla haft en bra helg och en mysig alla hjärtans dag oavsett vem ni spenderade den med. Puss på er

Stuck In Love


Ska hoppa in i duschen nu lite snabbt för att sedan bädda ner mig och kolla på filmen ovan. Den är ju lite för myzzzzzz + att Lily Collins är ju typ världens snyggaste människa. KÄR? ja. Jobbade förresten idag ju och hade ett sådant mysig jobbpass med lilla sötisen, träffade sedan Simon en kortis efter och sedan åkte jag hem och har sen dess kollat på tv. Går så mycket bra program på tv på torsdagar och jag älskar ju faktiskt att kolla på tv. 

Men blablabla vi hörs. hejdå!

lol


Hej på er. Ligger i min säng atm och ska alldeles strax stänga ner datorn för att sova. I söndags kväll så la jag i en blonderingsinpackning i håret och hade i den väldigt mycket för länge vilket resulterade i att det blev lila/blått. Rätt nice faktiskt förutom att det nästan bara var så längst upp och inte i längderna. Efter att ha tvättat det en gång så blev det mera åt det gråa hållet som ni kan se på bilden ovan. Får därför se om jag färgar det i någon pastellfärg denna vecka eller om jag gör det nästa vecka istället när denna färg försvunnit lite mer.

Idag hade jag annars en kort skoldag, började kvart i 10 och slutade 11. Drog då till Nacka Gymnasium för att hälsa på lite kompisar, var där i några timmar och drog sedan för att jobba. Måste bara säga att jag är så otroligt nöjd med familjen jag jobbar för, känns som att jag inte hade kunnat få en bättre familj och dom behandlar mig så bra och jag känner mig så trygg i deras hem och närhet. Även om jag bara jobbat för dom i ca 2 månader så känner jag ändå att jag fått en bra kontakt med dom och att det känns bekvämt. Woop Woop. 

Men ska stänga ner datorn nu, spela lite harpan på mobilen och sedan sova. Hörs

Blue


Just idag är jag så otroligt sugen på att färga håret pastellblått. Asså kolla håren på bild 2 och 5. Vill ha! Ska verkligen försöka färga håret i veckan. Måste lägga i en till platinablond färg och sedan lägga i nån fin pastellfärg. Velar mellan blått, lila och rosa för det mesta. Men har sett några bilder på tjejer som har pastellgrönt hår och det är rätt tufft det också. Hade ju vitt/ljusgrått/ljuslila/ljusrosa/ljusblått i en dag, sen försvann det när jag sköljde mitt hår tyvärr. Men får se vad det slutar med denna gång, ni lär märka

Deutsch


Sitter på tyskan atm och har så roligt som ni ser ovan på bilderna. Typ värsta lektionen på veckan pga min lärare suger och kan ingenting. Han försöker gå igenom något just nu men ingen förstår så har gett upp. Efter skolan ska jag bara hem och sova. Är så otroligt trött. Vi hörs kanske sen om jag har något att skriva!

JAO

Hur mår du?

Idag är det bra :) 

Vad önskar du just nu?

Att jag hade en massa pengar så jag kan köpa kläder

Vad har du ätit idag?

Åt nyss köttbullar och potatis i skolan till lunch, hann inte med någon frukost

Vad ska du göra imorgon?

Gå i skolan och sen vet jag inte 

Och ikväll?

Bara ta det lugnt och kanske plugga lite 

Vem saknar du?

Flera stycken men speciellt Ida just nu

Senaste köp?

Köpte fika i förrgår

Vad grät du senast åt?

En personlig sak

Vem sov du senast med?

Petra, Love och Leo

Vad läser du just nu?

The help 

Senast sedda film?

Remember the Titans 

Vilken svordom använder du mest?

Fan

Vem var den senaste som ringde dig?

Pappa

Senast 3 inkomna sms?

Från Vendela: ”När är du i skolan?” ”Nää :/” ”Hihi söt, braa”

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?

”Vilket klassrum?”

Vilken är din favoritfrukt?

Vindruvor eller clementiner 

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?

Folk säger ju att jag sjunger lika bra som Beyoncé 

Vad är du rädd för?

Att någon av mina nära och kära skulle dö

Blir du lätt svartsjuk?

Ja 

Din favoritkaraktär ur en serie?

Brooke Davis i One Tree Hill är den jag kan komma på nu. Älskar henne

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?

Jacob

Vilket språk hade du velat lära dig?

Önska att jag kunde tyska flytande så jag skulle kunna få A. Annars något annat coolt språk vore nice.

Vart vill du åka just nu?

Bali!!!! 

Det sjukaste som hände dig senast? 

Oj, har ingen aning


GREKLAND


Hej på er! Hände inte speciellt mycket i helgen. Var med Julia och My och hängde runt lite. Sedan igår jobbade jag efter skolan och likadant idag. Efter jag jobbat idag så hämtade pappa mig och så åkte vi och bokade Ios!!! Så jävla taggad. Nu är allt bokat och klart, både hotell och flyg och den 29e Juni lämnar jag Sverige för 10 dagar på Ios med 6 tjejkompisar. Ska bli så himla roligt och jag är så taggad!!!!