Godmorgon!


Dag 1 - En bild på mig och en kort presentation.



Jag heter Victoria och det är jag som äger denna blogg. Jag har ett underbart liv för tillfället. Mina vänner är helt underbara och jag bara lever livet. Jag fyller 15 år i Oktober. Byxmyndig då och grejer. Wehå. Mina allra allra bästavänner heter Adam & Ida. Har kännt Adam sen jag var 1 år och Ida sen jag var 6 år. Vet att jag kan berätta precis allt för dom. I min familj är vi fyra personer. Har en storasyster som är 18, fyller 19 i år och hon är rätt så cool. Hon har en jätte stor plats i mitt hjärta. Jag bor i en villa i Stockholms län och myser runt här. Går i årskurs åtta och skulle mer än gärna byta skola, men nej det får man inte för sina älskade föräldrar. Jag är som vilken tonåring som helst. Lever livet på helgerna och bara chillar och försöker plugga på vardagarna. Jag är 160 cm lång och har 37-38 i skostorlek. Har ingen speciell hobby. Älskar att fotografera och rita men gör det allt för sällan. Min stora kärlek är Justin Bieber. Han betyder världen för mig. Kan inte beskriva med ord vad eller hur mycket han betyder för mig. För det är inte många på vårat jordklot som kan förstå det, förutom om dom är i samma situation. Jag är kär i honom. Olyckligt kär. Men men. Det här är mitt liv och om det är något ni vill veta om mig så är det bara att fråga.

Kör på en enkelt kort lista.

Dag 1 - En bild på mig och en kort presentation.
Dag 2 – En låt/flera låtar som får mig att börja gråta.
Dag 3 – Den frisyr jag trivs allra bäst i.
Dag 4 – Vad jag ogillar och gillar.
Dag 5 – Om jag skulle byta utseende med någon så skulle jag byta med..
Dag 6 – Något som har en stor plats i mitt hjärta.
Dag 7 – Något som förändrat mig.
Dag 8 – Några saker jag måste göra i mitt liv.
Dag 9 – Lite sanningar om mig själv.
Dag 10 – De viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 11 – Var är kärlek för mig.
Dag 12 – Min favoritplats.
Dag 13 - Mina favorit artister.

Ny inköpt.



Solo Tidning - Sebago Keps - Hollister skjorta.
Skulle ha köpt en barbour jacka, men ska vänta med det.

Under 2011 så har jag..

Varit ute en hel natt - Hehe.
Sovit under bar himmel - Ohyes.
Gråtit mig till sömns - För många gånger..
Druckit alkohol - Yeea.
Varit medvetslös - Nix.
Varit utomlands - Jepp, Kroatien in my ♥
Haft sex - Nej, oskuld.
Blivit kär - Nej..
Fått mitt hjärta krossat - Tyvärr, ja.
Förlorat en vän - Har förlorat vänskapen med två av mina närmaste. Aldrig mått så dåligt.
Bråkat med mina föräldrar - Typ varje dag.
Rymt hemifrån - Nje.
Tagit droger - Usch nej!
Sovit i samma säng som motsatta könet - Yesbox.
Kännt mig extremt ful - Om jag har.
Lärt känna någon ny - Masssssor!
Gjort något jag aldrig gjort förut - Haha, ohja!
Läst ut en hel bok - Jeeee.
Solat solarium - Nej, äkta här!
Jobbat - Praoat två veckor.
Gjort något riktigt galet - Jahadu.
Piercat mig - Nej.
Tatuerat mig - Nee.
Badat naken - Haha, ja. Bästa!
Sovit en hel dag - Aaa
Dygnat - Yesss.
Lanat - Hahah, näää. Gjorde sånt 2010 (Spelade the sims).
Kysst någon offentligt - Absolut.
Fått en könssjukdom - Nix.
Varit gravid - Ohja, trebarnsmamma här. Den yngsta är bara 3 månader.
Varit sjuk - Både "sjuk" och sjuk.
Varit på begravning - Nej, men skulle ha gått.
Varit på ett bröllop - No.
Varit ensam hemma - Hehe.. ja.
Haft sex nykter - Nej.
Haft sex full - Nej.
Funderat på självmord - Har haft självmordstankar för många gånger.
Känt så mycket hat för någon - Ja. Dom lever bara för att det är olagligt att döda.
Varit med på tv - Haha, ja. Och jävlar vad mycket folk har snackat om det i skolan. (populär; yes!)

Så vackert.


Har ärligt talat avgudat Andreas sen 2010. Han är en av Sveriges bästa sångare enligt mig. Han är helt sjukt duktig.

Önskar att jag gick i nian.


Håller på att titta på världens finaste klänningar. Dör lite smått. Önskar verkligen att jag gick i nian nu så att jag kan köpa någon av dom fina klänningar jag hittat till balen. Men ska istället tvinga min syster beställa någon från den sidan för att hon ska ha bal på slottet i vadstena nu i sommar/vår. Herregud. Vill beställa altihop. Där uppe har ni en av alla fina klänningar ifrån hemsidan.

Du är så falsk att du får barbie se äkta ut.


Fysatan vad jag är nöjd med denna helg.

Hej på er. Ligger fortfarande halft död i sängen. Håller på att titta på film, läsa igenom Kenzas svar på frågestunden och smsar med min fina. Ja, jag är tjej och kan göra flera saker samtidigt. Fast om jag ska vara ärlig så var jag nu tvungen att pausa filmen för att blogga, för jag klarade faktiskt inte av att blogga och göra dom andra sakerna. Tänkte lägga upp ett fint klädcollage snart också. Och tänkte lägga upp veckans planer men kom på att mina planer för veckan typ inte ens är planerade. Haha! Men jaja. Vi hörs snart med ett klädcollage. Puss på er.


Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

Hej på er. Förlåt för så dålig uppdatering denna helg. Men besökarna steg ändå igår. Så tack världens bästa. Min helg har varit underbar. Var länge sedan jag hade såhär roligt. Som ni vet så var det fest på fredagen och igår så var Kaleb, Ida och Leo här. Leo och Kaleb drog vid tolv och Ida sov här. Vi fyra tittade på film hela kvällen. Ida drog vid två idag. Hade planer för dagen men det blev inget med det, tråkigt.. Blir bara en hemma dag idag istället med film. Imorgon blir det stan med pappa. Wehå. Men ska titta på Gossip girl nu. Vi hörs.

questions and answers

Festar du ofta?
Svar: Nja, händer lite då & då.

Vart är den svarta jackan som du ska köpa ifrån? Alltså vilken affär?
Svar: Om du menar jackan ifrån inlägget "barbour jacket" så är den ifrån butiken Barbour.

Vad heter hemsidan? (inlägg: iphone 4 skal)
Svar: De flesta av dom skalen finns på denna sida.

Grattis Fanny & Tobias.

Hej på er. Kom typ precis hem efter en underbar kväll. Dagen började med att jag började skolan halv tio. Hade matte prov och sen kryssa kung på idrotten. Slutade halv tolv. Då drog jag och  Nattis hem till henne och bara chillade. Efter det drog hon och jag in till stan och träffade Joshi och Sebbe. Klockan fyra så tog jag bussen till ektorp och drog hem till Fanny. Började fixa mig där och efter ett tag kom det massa tjejer. Jätte mysigt. Sen vid sju drog alla tjejer till Nacka Trafikplats och tog bussen hem till Denisee. Där var det födelsedags fest för Fanny och Tobias. Hade en jätte rolig kväll och är nu hemma och ska sova. Tänkte somna till någon fin film. Vi hörs imorgon. Ska träffa min fina Hedda imorgon. Men jaja, vi hörs imorgon när jag vaknar. Puss

Godnatt

http://images4.fanpop.com/image/photos/17000000/-Never-Say-Never-justin-bieber-17034532-1280-740.jpg

Ska somna bredvid min älskling nu, känns lite läskigt med ett stort huvud bredvid mig, men han är ju så dödligt snygg så jag överlever. Hade tänkt att somna till filmen never say never när jag ändå får massa bieber feeling. Tänkte somna tidigt ikväll för imorgon är det en lång dag. Tur att jag har sovmorgon till halv tio och slutar sen halv tolv. Annars hade jag aldrig pallat eller hunnit med allt jag ska göra. Planerna kommer upp imorgon över min helg. Puss på er.

Min älskling är äntligen inramad brevid min säng.


Nattis ♥ Vickan


Tack för att jag fått lära känna dig, detta ett och ett halv år med dig bästis har varit underbart. Och det är inte slut än. Vi har lovat varandra att inget ska förändras bara för att vi inte kommer gå i samma klass eller skola längre. Men vill bara att du ska veta att du betyder världen för mig. Utan dig är jag ingen. Du får mig hel. Du får mig att orka kämpa när allt är på botten. Dina perfekta ord som får mig att fortsätta. Sommaren 2011 var vår. Men sommren 2012 ska vi göra ännu mer perfekt. Jag älskar dig så sjukligt mycket och kan inte tänka mig ett liv utan dig.

 


Rosa fluffiga muffins.


Finaste tjejorna Alva och Sara i min klass hade fixat jätte fina muffinsar till idag. Vi hade nämligen avslutningsfika för bästis som byter skola på måndag. Muffinsarna var jätte fina, var nästan så att man inte vågade äta av dom, och jätte goda. Vill inte att min Nattis ska byta skola, kommer troligtvis gråta imorgon, sista skoldagen med världens bästa. Men ska springa ner nu och hämta ett glas juice (kärlek)!

iphone 4 skal.


Ska införskaffa mig lite nya iphone skal för alla mina har gått sönder, har hittat ett jätte fint jag ska köpa. Men vill ha flera stycken. Här uppe är lite tuffa skal som jag hittat på en hemsida.


Fakta om mig.

- Jag fryser alltid om mina fötter och händer. Fråga mina närmaste. Alltid iskall. Och fryser iof hela tiden över hela kroppen också. Skulle kunna gå runt i världens varmaste kläder med tusen vantar och tusen sockor men ändå frysa. Skit irriterande. Men det har med näringsbrist och dålig blodcirkulaton att göra.

- Jag tappar säkert flera miljarder hårstrån varje dag. Jag kan dra fingrarna genom mitt hår och tappa flera hårstrån. Skit läskigt. Kommer säkert snart bli skallig. För jag blir bara mer och mer tunnhårig. Detta har också med näringsbrist att göra. Måste börja ta vianmintabletter eftersom att jag inte äter frukt eller grönsaker.

- Jag kan inte komma på någon bra egenskap jag har eller någon talang. Jag och mina två vänner satt på en musik lektion och försökte komma på något bra med mig. Vi kom tyvärr inte fram till något utan skrev istället en lista med dåliga saker om mig. Den blev ett helt A4.

- Det ända typ bra med mig är att jag har jätte bra immunförsvar. Borde egentligen ha sämsta med tanke på min kost och min näringsbrist.. Skolsyster och mina föräldrar är riktigt förvånade att jag inte blir sjuk. Har aldrig haft en rejäl sjukdom. Har aldrig varit magsjuk, har aldrig haft influensa, aldrig öron inflammation. Det värsta jag haft var i slutet på november då jag hade halsfluss, det varade i 2 dagar och jag fick panik.

- Jag lärde mig att dricka mjölk i trean, men har slutat dricka det igen. Jag lärde mig att ta tabletter för mindre än två år sedan. Jag började äta kött för typ fyra år sedan, första köttet jag åt var fläskkotlett. Jag gillar inte juice med fruktkött. Jag äter inga bär. Jag äter som sagt inga grönsaker. Jag äter inga grytor, soppor eller såser. Jag är väldigt kräsen när det gäller mat. Men jag klarar mig ändå.

- Jag har slutat växa och jag är endast 161 cm. Nu är det ganska soft att vara såhär kort. Men vill ändå vara minst 170 sen för att kunna göra modelljobb, det är min dröm. Men jag är iallafall längre än min syster (160) Min mamma (158) och min mormor (155). Så det är lite små soft. Skolsyster säger att jag kan växa max 1 cm till. För jag har inte växt någonting på ett och ett halv år. Segt.

Blir ingen bloggning idag. Ska sova nu. Hörs imorgon.

http://data.whicdn.com/images/21787766/397825_2595437967056_1454916344_n_large.jpghttp://data.whicdn.com/images/21790284/tumblr_lodk1xLsWy1qm2it8o1_500_large_large.jpghttp://data.whicdn.com/images/21762978/tumblr_ly26dfqgS41r6xjg9o1_500_large.jpg

En månad sedan julafton.


Just chilling i sängen. Tittar på gossip girl och pluggar spanska. På bilden ser ni lite av tröjan jag köpte i söndags. Ska komma bättre bild på den sen. Ska även köpa en likadan fast i storlek xs (denna är i storlek medium för att det var det ända som fanns kvar) och i färgen marin blå eller rosa. Ska även visa sen mina fina trosor jag köpte. För 10 & 20 kr. Galet billigt. Ska även till stan med pappa på måndag och shoppa lite. Som jag skrev i tidigare inlägg så ska jag testa en barbour jacka som jag troligtvis ska få. Kärlek! Men ska fortsätta titta på gg nu, har blivit beroende igen, och så hörs vi senare.


Funderar på att köpa denna bok om världens sötaste hund.


Barbour jacket


Förhoppningsvis & Troligtvis så blir denna jacka min på måndag nästa vecka.
Ska nämligen till stan då med papsen för att shoppa lite och testa denna jacka. Underbart!
Men vet inte om jag vill ha blå eller svart. Vad tycker ni?


Just chilling på lektionen

 


we heart it

 

http://data.whicdn.com/images/20681131/392632_248954811842752_176638809074353_641846_1396240563_n_large.jpghttp://data.whicdn.com/images/21643645/tumblr_ly9akd9ldN1r7n7vyo1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/21644007/400906_323695694337615_469191891_n_large.jpghttp://data.whicdn.com/images/20462820/tumblr_lwxeg4g0u71qk9vnco1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/14125292/tumblr_lqsk85r4gX1qcbh4lo1_500_large.pnghttp://data.whicdn.com/images/21496256/tumblr_lx1id2vZtx1r0uj6po1_500_large.jpg

questions and answers


1. Hur gammal är du om fem år? 19,5 år.

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mamsen.
3. Hur lång är du? 161 cm.
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Friends with benefits (tittar på den nu)
5. Vem ringde du senast? Pappa
6. Vem ringde dig senast? Nathalie
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Aha.. Kommer du senare eller?"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa är soft. Men om det är viktigt så ringer jag.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta!
10. När såg du senast din mamma? Några minuter sedan.
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna.
12. När vaknade du i dag? Först 08.00 sen somna jag om och vakna 10.30.
13. Vilken är din favoritjulsång? Uhm.. Christmas Eve- Justin Bieber.
14. Vilken är din favoritplats? På båten i Kroatien eller i min säng.
15. Vilken plats föredrar du minst? I Sverige på vintern.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Hoppas att jag börjat starta en familj. Träffat en underbar man som jag gift mig med eller blivit förlovad med. Och att jag påbörjat en karriär inom mode, inredning eller fotografi.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Var jätte rädd för jättar (stavas det så?) och trodde även att det fanns spöken och monster under sängen. Tror fortfarnade ibland på spökena under sängen.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Jadu. Var nog i kyrkan igår när prästen sjöng.
19. Hur stor är din säng? 120 säng tror jag.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Har en underbar bärbar mac.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Oftast hotpants och t-shirt.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 5 stycken.
23. Hur många landskap har du bott i? Endast 1.
24. Vilka städer har du bott i? Varit bosatt i Stockholm, i samma hus, hela livet.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor, kan inte gå runt utan det.
26. Är du social? Är det när jag känner för.
27. Vilken är din favoritglass? Sandwich, Daimstrut eller Piggelin.
28. Vilken är din favoritefterrätt? Uhm. Lite småplock av kakor. Det där med tårtor är inte min grej.
29. Tycker du om kinamat? Nej usch!
30. Tycker du om kaffe? Nix.
31. Vad dricker du till frukost? Juice is the shit!
32. Sover du på någon särskild sida av sängen? Nje, sover där jag somnar.
33. Kan du spela poker? Kunde förut.
34. Tycker du om att mysa/kela? Bästa!
35. Är du en beroendemänniska? Är beroende av min säng, tellebabban och socker i allmänhet. Så ja.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, philip.
37. Vill du ha barn? Ja, absolut! Minst 2.
38. Kan du några andra språk än svenska? Lite engelska och spanska. Kan även säga några få ord  på Kroatiska. Men direkt inte så mycket så att man kan skryta.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Oftast pool typ. Tycker havet är lite läskigt.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Oftat på mat. Men helst på kläder.
42. Äger du dyrbara smycken? Ja. Några få. Men har inte så många smycken. Inte min grej.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Keeping Up With The Kardashians (Sett några få avsnitt och det var ju awesome. Oc och Gossip girl. (räknar med program och avsnitt som gått och går.)
44. Kan du rulla med tungan? Självfallet.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Shailee, helt klart.
46. Sover du med gosedjur? Nej, precis lagt ifrån mig dom.
47. Vad har du för ringsignal? Den vanliga iphone ringsingnalen.
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja, mamma har sparat mina finaste.
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Mitt täcke ha rösa blommor.
50. Flirtar du mycket? Nej, inte i vanliga fall. Desto mer på fest. Haha!
51. Kan du byta olja på bilen? Nej, aldrig försökt.
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nix.
53. Vilken var den senaste boken du läste? Försöker mig igenom ondskan (i skolan).
54. Läser du någon dagstidning? Nej.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, men ska nog börja.
56. Dansar du i bilen? Beror på med vilka man åker bil med.
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? The Voice tror jag.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Satt och små rita lite smått idag.
59. När var du i kyrkan senast? Igår, högmässa! Fest Fest.
60. Är du lycklig? Jag antar och hoppas det.
61. Är du i ett förhållande nu? Inte helt.
62. Vad gör du på helgerna? Oftast utgång med vänenr.
63. Har du någonsin varit full? Ja.
64. Röker du? Nej, ingen sån skit för lilla mig.
65. Vem är det du vänder dig till när du mår dåligt? Ida, Nattis och ibland Hedda.


Ja tack!

Vill matcha denna galna och snygga jacka till helsvart kläder. Räcker med bara ett bar svarta stuprör och ett svart linne. Men dör för denna jacka. Hittade den på Kenzas blogg och letade därefter upp den på Urban Outfitters. Mamma tyckte däremot inte om den så den lär inte bli min.

gossip girl.


Har precis börjat titta på gossip girl säsong 4 så nu blir det gg tittande hela tiden och allt ni kommer läsa om är gossip girl. Brukar alltid sluta så på mina bloggar att det handlar om gossip girl. Haha! Men ska fortsätta titta nu så hörs vi senare. Puss


Så otroligt duktig.


A guy who doesn't respect girls, doesn't deserve one.



Hej på er. Förlåt för min kassa uppdatering men jag har verkligen inte haft tid. Igår så skulle jag och alla andra konfirmander samlas i kyrkans hus klockan 13.00. Jag mådde inte så bra under dagen så jag gick iväg med ida och vilade lite. Men alla konfirmander och ledare var kvar där till 21.00. Hade en jätte mysig stund och ångrar inte en sekund att jag anmälde mig till att konfirmera mig. Ni andra (för mesta dels 97or) har verkligen gjort ett misstag att inte konfirmera er. Efter konfirmationen drog jag och Ida och träffa Plåt och Oscar. Vi hängde runt lite överallt och drog tillslut till Mcdonadls där vi träffade lite andra boys. Hängde där till halv tolv då vi gick till bussen. Jag och Ida somnade nästan direkt som vi släkt lampan. Vi blev väckta imorse vid åtta och började fixa oss och vid nio tiden promenerade jag och bästis till boo kyrka. Var där halv tio som vi skulle och då började vi öva lite låtar. Vid elvatiden började högmässan och det var väll lite mysigt. Sen så åkte jag och Nattis hem till mig efteråt och sen vidare till forum. Jag köpte en tröja och två par trosor. Kommer bilder sen.

Konfirmation

http://v2.lscache1.c.bigcache.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/8204025.jpg
Ska åka upp till orminge nu på konfirmationsmöte. Ska ju konfirmera mig i Riksgränsen med bästvän i sommar. Men måste typ åka nu så vi hörs senare ikväll. Mötet håller på fram till nio ikväll. Hörs!


Dagens klädval.


Svarta jeans - JC ♥ Vitt linne - Kroatien ♥ Aprikos stickad tröja - Bik Bok ♥ Svarta vanliga hunters


Godnatt mina älskade bloggläsare!



Fyrverkerier.


copryright ©

Äckligt - Ansiktet


En ny favorit låt. Denna och låten X.


Pluggar matematik!



Chillar vid matbordet och är ensam hemma. Håller på att göra matte läxan till imorgon. Ganska enkel faktiskt. Ansträngde mig och tog fram systemkameran idag. Nu tänker ni säkert "fy satan vad dålig system kamera" Men min kamera har inte funktionen att man kan stänga av blixten utan man måste hålla ner den istället så att det inte flyger upp så då blir inte bilderna riktigt lika bra som med blixt. Men hoppas det funkar ändå. Bätte är iphone bilder iallafall. Hihi. Och tack Tilda och Vendela för kommentaren om min blogg design. Men ska fortsätta plugga nu. Vi hörs senare.

Elsas hemlighet - Sofi Fahrman


Ska mysa ner mig i sängen nu, bland mina fem kuddar och min fluffiga täcke, och läsa denna bok.
Älskar första och andra boken av denna serie och sålångt som jag kommit i tredje boken så avgudar jag den med.
Vi hörs imorgon! Hade tänkt att sova efter några sidors läsning för att inte vara lika trött imorgon som idag.


Åh, vill bli arton nu!


Inspiration

 


Välkommen till min nya blogg!