Jag är kär

 
Låter kanske fult med en gul kappa men jag älskar den. Testade den flera gånger i London och var nära på att köpa den flera gånger men gjorde inte det utan la mina pengar på andra saker. Ångrar mig däremot nu när jag insåg att den är flera hundralappar dyrare här i Sveden. Men den ska ändå bli min. Spelar ingen roll. Om några dagar SKA den hänga på mina galgar. Den är så perfekt på alla sett och jag älskar att den är gul även om jag i vanliga fall brukar föredra svarta kläder. 

Lite favoriter från London

 
Nike Free Run - Footlocker / Tröja - The Sting / Väska - Primark / Solglasögon - Primark / Hoodie - Victoria's Secrets

LONDON


Hej på er. Jag åkte ju till London i torsdags morse och har det såå mysigt. Har shoppat en hel del och även bara myst runt i staden. Imorgon ska vi kolla in London Eye och även någonting annat på morgonen och sedan blir det ännu mer shopping på Oxford Street. På kvällen blir det att träffa våra familjevänner på nån mysig engelsk pub. Vi åker hem på söndagkväll så vi ska försöka hinna med att ta oss till Tower Bridge innan vi åker till flygplatsen. Det sägs även att det ska bli sol och riktigt varmt imorgon och på söndag så det hoppas vi på då det varit lite kyligt, blåsigt och grått igår och idag. Har fotat hur mycket som helst med min systemkamera men fotot ovan var det enda jag hade på mobilen så vi hörs med en jävla massa bilder när jag är tillbaka i Sverige. Puss och kram. 

Nike

Nike Air Max Thea
 

Matematik


Hej. Har inte bloggat något idag för att direkt när jag kom hem från skolan så somnade jag och sov fram till sju. Då åt jag en supergod middag (kyckling inlidad i bacon med rostad potatis, mummms!!) och sen dess har jag studerat. Igår var det ju tyska som gällde men idag har jag suttit och pluggat matematik i flera timmar. Har räknat igenom ett helt kapitel, på 33 sidor, för att vi har prov på det imorgon. Så jag är rätt slut i huvudet nu så ska försöka sova några timmar nu innan jag behöver gå upp igen för att dra mig till skolan ännu en dag. Längtar tills torsdag morgon då jag istället går upp för att åka till Arlanda. Men godnatt

(klicka på bilderna för att komma till min tumblr)

Stadsteatern


Hejsan på er! I fredags så var jag på fest hemma hos Vendela med skönt och nytt folk. Detta resulterade i att jag va helt död i lördags och drog mig endast upp ur sängen när jag gick och köpte godis. Så min lördag bestod av att sova och kolla serier. Idag så vaknade jag vid två tiden och sedan vid halv 5-5 åkte jag, min syster och mamma in till stan. Vi satte oss på en rastaurang i Gamla Stan och myste. Sedan vid halv 8 började musikalen Sweeny Todd på stadsteatern som vi haft biljetter till sen början av oktober. Det var en otroligt mäktig, mörk och grym musikal. Om ni hittar en enstaka biljett till salu, så slå till! Stor stor rekomendation av mig. Annars så kan ni bara se filmen, även den rockar fett, där Johnny Depp är huvudpersonen. 
 
Jag kom nyss hem och ska nu studera tyska tills jag somnar. Har nämligen prov imorgon och jag vill verkligen få bra betyg på det då jag verkligen kämpat på som fan med tyskan senaste tiden. Men vi hörs mera imorgon alla fans. Godnatt!

Himla roligt

1 : Vad har du på dig ? Svarta tights och en grå stickad homerun tröja
2 : Har du varit kär? Ja det skulle jag nog kunna påstå
3 : Har du någonsin haft ett hemskt avslut på ett förhållande? Haha ja
4 : Hur lång är du? 161,5 centimeter
5 : Hur mycket väger du? Hemlis
6 : Några tatueringar? Om jag ändå hade det..
7 : Några piercingar? Endast öronen
8 : OTP? Nathan & Haley i OTH eller Chuck & Blair i GG, fast Derek & Mer i Greys också. Fan
9 : Favorit serie? OTH, GG, OC, Greys och PLL
10 : Favoritband? One Direction och nu på senaste tiden har jag gått upp ögonen för 5sos
11 : Något du saknar? Sommar, Nathalie och min förra hund
12 : Favoritlåt? De flesta av Veronica Maggios låtar och älskar She Looks So Perfect - 5sos
13 : Hur gammal är du? 16 år och 5 månader och 9 dagar
14 : Stjärntecken? Vågen
15 : Kvalitet söker du hos en partner? Rolig, Charmig, Snäll, Romantisk. Gillar snälla och söta killar
16 : Favorit ordspråk? Som Man Bäddar Får Man Ligga. Lol, ända jag kom på så nej
17 : Favorit skådespelare? Mikael Persbrandt, Leonardo DiCaprio, Johhny Depp, Brad Pitt
18 : Favoritfärg? Svart, Rosa och Grå
19 : Hög eller låg musik? Beror på men oftast hög
20 : Vart går du när du är ledsen? Ingenstans eller va
21 : Hur lång tid tar det dig att duscha? Mellan 10- 35 minuter
22 : Hur lång tid tar det för dig att göra dig iordning på morgonen? 1 timme typ
23 : Har du någonsin varit i ett fysiskt bråk? Nje
24 : Turn on? Händer, nacke, långt brunt hår
25 : Turn off? Överdrivet självsäkra killar som tror att dom äger hela världen
26 : Anledningen till att jag började blogga? Kul när man gick i fyran typ
27 : Rädslor? Knivar och flygrädd, men har blivit bättre.
28 : Det sista som fick dig att gråta? Massa saker igår
29 : Senaste gången du sa att du älskade någon? Igår skulle jag tro
30 : Betydelse bakom ditt bloggnamn? Hör och häpna! Jag heter faktiskt så
31 : Senaste bok du läst? Håller på o läser The Curious Incident of The dog in The Nighttime
32 : Den boken du läser just nu? Ja, jag skrev nyss det så
33 : Senaste serien som du såg ? Håller på att kolla klart på de sista avsnitten av PLL
34 : Senaste personen du pratade med? Mamma
35 : Relationen mellan dig och den person du senast fick ett sms av? Jag och Theo Axelsson är väldigt bra vänner
36 : Favoritmat? Kött, Potatismos, Kycklingtaco, Fiskpinnar, Cordon Bleu, Hamburgare och Donken
37 : Plats du vill besöka? Hawaii, USA, Australien, Nya Zeeland, Seychellerna, Kina, och Bali typ
38 : Sista platsen du besökte? Utomlands var det Rhodos
39 : Har du någon kändiscrush? Justin Bieber, Harry Styles, Thomas McDonell typ
40 : Senaste gången du kysste någon? Igår
41 : Senaste gången du blev förolämpad? Vet inte
42 : Favorit smak av godis? Choklad
43 : Vilka instrument spelar du? Inget
44 : Favorit smycke? Mitt Thomas Sabo armband, ett halsband och min klocka.
45 : Senaste sport du spelat? Sportar inte
46 : Senaste låt du sjöng? The A Team - Ed Sheeran
47 : Favorit raggningsreplik?  Jag har tappat bort mitt nummer, skulle jag kunna få ditt?
48 : Har du någonsin använt det? Varje ferre
49 : Senaste gången du umgicks med någon? Idag

Lindex

Kate Hudson har gjort en kollektion för Lindex under namnet Boho Remix. Jätte töntigt namn faktiskt. Men jag tycker att det var en hel del fina kläder. Skulle väldigt gärna vilja ha den vita blusen till vänster. Tycker det andra var söta också om man klär dom rätt. Speciellt den vita klänningen, så fin på sommaren. Dock är typ allt redan slutsålt på Lindex hemsida.

BohoRemix

Åh <3

Jag verkligen älskar att lyssna på covers. Sitter alltid och kollar på covers, klipp från olika talangshower och X factor. Vet inte hur många gånger jag sett denna video sen 2011 men det är lika bra varje gång och han är ju för söt. Du rockar Craig!!!

Sommar tack.

Summer
 
Åh, Givenchy väskan är så underbar, fin och perfekt. Vill så gärna ha en sådan. Fast svart då för färg är inget för lilla Victoria. 

Onsdag

Hej på er. Igår så var det tisdag, alltså vanlig skoldag. Åkte sedan hem direkt för att plugga och efter middagen drog jag ut och hängde lite med Julia och David. När jag kom hem igen så deckade jag på direkten. Idag så slutade jag skolan vid tre och åkte då till Forum, där var jag med Julia och sedan så köpte jag byxorna som jag visar i inlägget under. Ikväll så ska jag försöka få lite plugg gjort och sedan bara softa. Hoppas på lite skype med älskade Nathalie också, men nu ska jag laga mat. Vi hörs!

Som alla andra


Interior

Jag la till en liten, eller egentligen ganska stor, detalj i mitt rum för några veckor sen. Hade nämligen dessa tavlor ståendes på min byrå så valde att köpa en vanlig vit enkel tavelram från IKEA att ställa upp dom på. Prydde även den med tre små ljuslyktor som jag fick i julklapp av min kära moster. Tog även fram min ljusslinga igen och la upp där. Blev så nöjd så. Ni anar inte hur mysig denna lilla hylla är när det är mörkt ute och helt nedsläkt i mitt rum. Snart ska vi även köpa garderober till mig! Tjoho!

Livet <33

 

Så jag.

 
 
 

London

London
 
 
Om mindre än två veckor sitter jag på flyget på väg mot London. Jag är så jävla taggad och har sparat en hel del pengar. Det ni ser ovan är det jag kommer lägga mest fokus på att försöka hitta. Har så himla länge velat ha ett par Boyfriend Jeans och svarta utsvängda så tänkte leta efter det där. Sen så behöver jag lite nya vår/sommarjackor så ska försöka hitta nån fin skinnjacka eller så. Nike Free Runs och Svarta Vans Slip on har även stått på önskelistan ett tag. Ett par yogapants från Victoria Secret och ett par Vita Wide Leg Pants hade även varit schysst att få med sig hem i resväskan. Annars blir det bara att springa runt som en galning på Primark och sånna ställen för att köpa en hel del billig skit. Lite snygga och fräna solisar hade varit nice. Tagga!!
 
(Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån)

Helg

 
Tjo alla kattiga gärisar där ute. Ligger i min säng och kollar på en mysig film. Det är tyvärr söndag och jag har sån jävla ångest för jag har så jävla mycket plugg till imorgon. Lär dock inte bli något plugg alls, möjligtvis lite tyska. Men helgen är somsagt över och det är ju trist. I fredags var jag på fekke hos Alvas klasskompis. Åkte sedan hem i spöregnet på min moppe, som jag äntligen tog fram efter skolan i fredags, och var hemma vid tre tiden. I lördags så var jag i forum en snabbis med petra och sedan åkte vi hem till henne. Där hängde vi hela kvällen och myste med Alva och Emelie. Sedan sov jag där för mamma styrde fetaste ferren här hemma. Kom hem idag vid två tiden och sen dess har jag badat, kollat TV, ätit godis och ätit äcklig middag. 
 
Vi hörs troligtvis imorgon mina prinsessor. Puss

Från Victoria



När mamma fyllde år i onsdags så fick hon dessa fina vita tulpaner och de fina glasunderläggen av mig. Hon blev så glad så.

12 Mars

 
Hejsan på er! Idag är det inte bara en vanlig onsdag utan det är även min mammas födelsedag och min namnsdag. Gick upp extra tidigt imorse för att jag och min syster skulle fixa värsta super frukosten åt mamma. Det var så mysigt om mumsigt. Åkte sedan till skolan, köpte sedan blommor till mamma och åkte sedan hem. Hemma hos oss var min mormor och morfar så vi fikade lite och mamma öppna sina paket. Ikväll ska vi gå på bio och förhoppningsvis käka lite mat ute också. Vi hörs sen! Kyss

Tisdag



Hej på er! Är på så jävla bra humör idag. Mestadels för att det är varmt och soligt ute idag. Vaknade klockan 7 imorse av mitt alarm och upptäckte då att jag inte började förän 13.25! Men faktiskt så var jag utvilad för jag somnade redan vid 8-9 igår kväll så det var endast skönt. Ska nu springa ett snabbt ärende i forum och sen åka till skolan för en mattelektion. Efter skolan blir det troligtvis att fika med lite vänner för att fira världens bästa människa som fyller år idag! Men måste åka nu, tjing på er allihopa.


7

 
Jag kom först inte in på någon av de linjer jag sökte till gymnasiet så jag fick söka om i slutet av Juli. 
 
Matematik är typ mitt favoritämne i skolan och det har alltid varit det.
 
Om jag fick ändra precis vad jag ville med mitt utseende så skulle jag vilja vara längre eller ha smalare och längre ben. 
 
Nästan inga av mina vänner vet vad jag lyssnar på för musik men ändå har de flesta fått för sig att min musiksmak är kass. Jag skulle dock aldrig kunna lyssna på typ house i min ensamhet hemma utan jag lyssnar för det mesta på typ Gavid DeGraw, One Direction, Veronica Maggio, Håkan Hellström, John Legend, Ed Sheeran och Ron Pope. Har även fått upp ögonen för Fifth Harmony på senaste tiden. 
 
Jag har ett drömjobb vilket är en känd, populär och framgångsrik inredningsdesigner (alltså att jag inreder hem och att jag får bestämma med färger, tapeter, möbler, ljus osv) och om jag inte skulle börja jobba som detta när jag blir vuxen så har jag verkligen ingen aning om vad jag vill göra istället. Finns inget annat jobb som intresserar mig. 
 
Jag har alltid, alltså verkligen ALLTID velat ha ett småsyskon. Men nej, inte fan fick man det. 
 
När jag blir vuxen vill jag ha en mops eller pomperian som ska heta något gubbigt dubbelnam. 

Vinterfriluftsdag


 
Spenderade gårdagen i skidbacken med Vendela och Petra. Vi hade vinterfriluftsdag och klockan halv sju åkte två bussar med elever från YBC upp till Romme. Det var super mys och mycket bättre skidåkning igår än förra veckan. Somnade tidigt igår kväll på grund av att man är ju helt död efter en dag i backen. Haha hur fan ska jag klara av en vecka i Valdi nästa år. Men men. 
 
Idag hade jag skola som vanligt, hade matteprov och det gick åt helvete. Sedan så fick vi sluta tidigare från Religionen så då åkte jag till Forum för att träffa Julia och min mamma. Köpte lite saker och sedan åkte jag hem. Är nu nerbäddad i min säng och kollar serier. Hoppas på att maten snart är klar för jag är så jävla hungrig och trött. Blir att gå och lägga sig tidigt ikväll igen för att kunna bli frisk. Puss på er mina små söta solrosfrön. Ha det bra!

Måndag

 
Kom typ nyss hem och håller på att kolla på en sak med mamma som jag verkligen ser fram emot. Om ett tag kommer Julia hit och vi ska mysa lite och snacka skit. Skolan började ju idag och självklart så försov jag mig på grund av att man vänt på dygnet under lovet. Men hann i alla fall vara med på halva median och hela idrotten. 
 
Denna vecka kommer antagligen bli väldigt lugn som alla skolveckor. Mitt liv under vardagarna ser ju alltid likadana ut. Skola, vila, middag, serier, lite plugg, sova. Ska dock kanske träffa en annan vän ikväll så det blir väl mys. Blir lite annorlunda på Onsdag dock då det är vinterfriluftsdag. Då åker nämligen jag upp till Romme med lite vänner från klassen (haha, egentligen mina ända vänner Petra och Vendela). Men nu ska jag bädda min säng innan Julia kommer hit. Tjingeling.