Förra veckan

Todays
 
Gjord detta collage förra veckan för att lägga upp på bloggen och visa typ dagens outfit. Men glömde bort det och upptäckte det nyss. Och förresten, alltid när jag lägger upp ett collage så är det bara att klicka på bilden så ser ni var alla kläder kommer ifrån.

1993

 
Idag fyller min syster 20 år och det firades med en lunch med släkten på mammas sida. Hon fick fina presenter och presenten från mig var ett par jätte fina örhängen. Till lunch blev det lövbiffs gryta och sedan god fika efter. Släkten drog nyss och jag har precis bäddat rent min säng med nya Justin Bieber sängkläder (från bästa mormor) så inatt kommer jag sova gott. 
 
Men ikväll ska jag troligtvis ut med Theo, Pontus och David så det blir roligt. Nu ska jag kolla lite TVD och OTH avsnitt. Hörs senare! 

24 oktober

Jacka - Gina Tricot / Halsduk - H&M / Blus - Lager157 / Byxor - Dr.Denim / Skor - Primeboots

Mumms

fur
 
Ett par gråa UGG's och en pälsväst skulle sitta fint nu i höstkylan. Ciao

Värme, ja tack.

Saknar Rhodos och Kroatien så jävla mycket. Skulle typ kunna göra vad som helst för lite sol och bad.

Powerwalk

 
Hejsan, kom nyss hem från att ha varit ute på en promenix. Har faktiskt blivit duktig och börjat gå på pw's. Stannade hemma från skolan idag för jag hade sån jävla mensvärk imorse och mamma sa att det hjälper att röra på sig så då tog jag några varv runt långsjön. Ska dock till skolan imorgon och plågas dessa sista dagar innan höstlovet! 
 
Ikväll blir det myskväll hemma med mamma och jag ska försöka plugga lite också så vi hörs senare!
Puss

20 oktober

 
Hejsan, vaknade för 2 timmar sedan och har sen dess legat i min säng. Jag hade en rolig kväll igår, började med att jag och Petra åkte till saltis och var på en fest där en stund men sedan var alla tvugna och dra och då slutade det med att jag var vid Henriksdal i flera timmar. Det var helt craaaazy men kom hem vid 2 tiden. Funderar på att dra ut på en powerwalk eller om jag ska göra det senare. Kanske ska träffa Ida, men vi får se! Vi hörs senare. Tschüss!

Lördag

 
Hejsan, jag och Petra låg hemma hela kvällen igår. Vi somnade tidigt och vaknade hyffsad tid idag. Jag drog ut och promenerade i 1,5 timme när Petra dragit och sedan så softade jag hemma! Nu kom Petra nyss hit och snart ska vi dra till Saltis på någon fest. Blir nog en bra kväll. Vi hörs imorgon!

Åh vad vackra skor

Boots
 
 

Nytt

Köpte denna mössa från H&M igår och jackan från Gina Tricot i förrgår. Super nöjd!

Q & A



Question: Vad ska du ha för skor i höst/vinter?
 
Answer: 1. Bruna fodrade mockastövlar med nitdetaljer. 2. Nathalies svarta nitboots!
3. Svarta Primeboots med silvrig kedja! 4. Låga svarta boots med resår på sidor!
Ska förhoppningsvis köpa ett par UGG's också och kanske använder mina Hunter någon dag. 

Vinter

 
Hejsan, sitter i min säng och kollar på Vampire Diaries. Slutade tjugo över två idag och drog då och åt lunch med Petra. Ska även träffa den tjejen ikväll efter middagen. Vi vet dock inte om vi ska softa hemma hos mig med massa munch eller om vi ska till Johan med lite kompisar. Blir nog bra hur som.
 
Juste, höll även på att frysa ihjäl idag så gick upp på vinden direkt när jag kom hem och hämtade ner alla vinter jackor och skor. Hittade dessa skor som jag köpte förra året och det är så sköna och jag tycker även att dom är snygga. Suveränt.
 
Ska nu forsätta mitt serietittande så hörs vi senare. Puss!

Vill ha till rummet

Room
 
 

Vill ha en stickad polotröja

Fränt
 
 

Klocka

Köpte en klocka igår i Nacka Forum för endast 500 kronor. Kap!

00.26

Hej, har legat i sängen sen lunch. Drog hem tidigare från skolan och sov några extra timmar. Har sedan ätit hemmagjord pizza, pluggat och ätit alldeles för många mazariner. Men ska försöka somna nu så jag kommer upp imorgon bitti, har typ värsta dagen imorgon. Godnatt!

Måndag

 
Godmorgon! Sitter på Tyska lektionen nu och alla har prov förutom jag. Kom hem igår vid halv elva och somnade sedan vid 1. Har inte så mycket att säga eller berätta, men vi hörs i eftermiddag. Tschüss!

Bästa jag någonsin sett

 - One Tree Hill

Kalas

Hejsan! Hade tjejmiddag igår med mina närmaste och temat var maskerad. Det var jätte trevligt och alla verkade ha roligt. Jag och några andra drog sedan ut och träffade lite kompisar och jag och min kompis Johan (han fyller 17 idag) firades vid tolvslaget nere vid vattnet. Kom hem vid 3 tiden och sov gott inatt. Mamma och syster kom in imorse och sjöng med lite paket och sedan vid 3 tiden kom släkten hit och senare åt vi en tidig middag. Ska troligtvis ut ikväll och träffa lite kompisar, imorgon är det skola. Vill bara stänga in mig i mitt rum till höstlovet.
 
Vi hörs senare. Puss

It is my birthday

Idag fyller jag äntligen (!!!!!) 16 år och det firar jag på bloggen med lite naturliga glada bilder med ballonger.

Napapijri

Napapijri
 
 
Åh, Napapijri har så fina mössor och jackor. Vill ha allt!

Söndag

Har legat och myst i min säng hela dagen förutom när jag var med Petra i 15 min och åt middag i 30 min. 
Har läst ut min bok som jag började läsa för en halv vecka sen. Heja mig! Imorgon har jag min första tyska
lektion och även en bokredovisning efter skolan. Nervöst. Men ska skriva klart bokredovisningen
nu så hörs vi imorgon, puss på er.

Zara home

Zara Home
 

Oktober

 
I höst vill jag bära mina primeboots tillsammans med klänningar, oversize koftor och en mysig mössa.

Familjetrippen

 
Var och såg denna film på bio med Julia förra helgen. Rekomenderar den verkligen, den var jätte rolig och jag är inte direkt en sån människa som brukar sitta och skratta högt i bio salonger men denna gjorde jag faktiskt det till. Gå och se!!

Färgglad flicka

 
Hejsan! Tänkte hoppa in i duschen nu och sedan lägga mig i sängen och läsa min bok. Den är faktiskt jätte bra och läste över 100 sidor igår så ska försöka orka och hinna läsa mycket ikväll igen. Imorgon är det fredag och då ska jag kanske äta middag med flickorna och sen vet jag inte vad vi ska hitta på! Hatar alla dessa oplanerade helger. Är alldeles för kallt nu för att vara ute och egentligen känner jag bara för att mysa ner mig i min säng med godis och kolla på serier. Men det är vad jag ägnar mina vardagskvällar till så får väl vara lite social på helgerna.
 
Men vi hörs imorgon. Puss ♥

3 oktober

 
Sitter i min soffa och vaknade för typ en timme sedan. Drog hem tidigare idag på grund av att jag inte mådde så bra. Lagade lunch och somnade sedan framför TVD. Sitter nu och lyssnar på Veronia Maggios nya låtar. Åh, hon är så duktig. 
 
Ska försöka komma ihåg att blogga lite mer ikväll, varit dålig med bloggning denna vecka. Men har helt enkelt glömt bort för att jag har sovit så mycket. Haha. Men ska nu gå och hämta lite choklad i kylen och planera lite blogginlägg. Vi höres. 

Onsdag

Hej på er, har tyvärr inga bilder och inget intressant att berätta. Håller på att plugga och har gjort det sedan jag kom hem idag efter skolan. Igår sov jag hos Petra med henne och Julia och idag började vi klockan 1. Imorgon är det torsdag och börjar då vid halv nio så ska läsa lite mer ur min svenska bok och sedan sova. Vi hörs imorgon.