WOW



Jag vet att jag kommer bli så besviken på mig själv när jag blir äldre om jag inte rest och levt. Jag vill leva som Jay gör i denna video, eller som han gör dagligen. Jag vill resa jorden runt och se världens alla platser.

Torsdag


Godmorgon. Gick upp kvart i 7 idag, duschade, valde kläder, sminkade mig osv. Sedan när jag precis ska gå till bussen så får jag ett mail att jag inte behöver vara i skolan förrän klockan 12. Så hade alltså kunnat sova flera timmar till. Men istället så kunde jag nu fixa mig lite längre och äta en rejäl frukost i lugn och ro. 

Något som dock är rätt segt är att jag färgade håret i förrgår, la i en platina blond hårfärg och sedan när jag sköljt ut den så la jag i en mousse som skulle göra håret grått. Nej, det blev typ ljuslila/ljusrosa/ljusblått/blont och lite lite ljusgrått. Inte riktigt som jag hade velat ha det men det såg faktiskt ändå bra ut. Men imorse när jag bara sköljde igenom mitt hår när jag tvättade kroppen så känns det som att all den lilla färg försvann. Är lite i rötterna, alltså vid min bena. Men ovan ser ni i alla fall hur ljust mitt hår är nu. Underhåret är inte så där mörkt utan det är skugga. Ska försöka hitta en grå hårfärg och färga det igen. Men mitt hår har börjat bli slitet nu när jag färgar det så ofta så vill även låta det vila en stund. 
 
Men ska kolla på lite serier nu, städa mitt rum och sedan åka till skolan för att äta med Simone vi halv 12. Vi hörs

Håkan Boma Ye!


Sitter vid mitt skrivbord för typ första gången sedan jag köpte den i somras. Rätt mysigt här ändå. Har precis skickt in ett skolarbete som legat och släpat ett tag. Imorgon är det min första skoldag efter jullovet. Just nu är jag ändå helt OK taggad men lovar er att det kommer ändras när jag tar steget in på första lektionen. Har lite fler skolarbeten att göra klart nu så tänkte fortsätta pluggga ett tag innan jag går och lägger mig. Ska försöka hinna färga håret i veckan. Färgade det ju ljusare i början av lovet men är sugen på ännu ljusare eller grått nu. Blir även sugen på pastellrosa vissa dagar. Men vi hörs nån dag. Herrråååå

Januari


Hej, drar upp till stugan i Sälen om 5,5 timme och borde nog egentligen sova men kom nyss hem från att ha träffat Ebba och Emelie. Vi satt ute i kylan i flera timmar och bara umgicks lite. Tidigare idag så jobbade jag och lilla flickan jag passar var helt slut så hon sov under hela passet, så söt. Jobbade även i onsdags och det känns så bra att när nästa lön kommer så kommer jag ha betydligt mycket mer pengar på konot än endast mitt studiebidrag. Annars så har jag inte gjort så jättemycket senaste dagarna. Har haft lite folk över några dagar, ätit thai med Jonne och Rasmus och annars bara sovit. De flesta började skolan i torsdags men inte YBC så det har faktiskt varit extremt skönt. Men tänkte försöka sova någon timme nu innan jag behöver gå upp för att åka mot fjällen. Vi hörs nog när jag kommer hem, eller där. Vem vet. Tjarå. 

Mitt 2014

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Åkte utanför Sveriges gränser utan någon förälder och va på festival typ 

Hur har ditt 2014 varit?
Rätt segt faktiskt

Blev du kär i år?
Ja, nej, kanske, tveksamt, vet inte

Vilket datum från 2014 kommer du aldrig glömma?
2 maj 

Vad är din största framgång 2014?
INGET

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja

Vilka låtar kommer påminna dig om 2014?
Cheerlader, All of me, Stay with me, Hela huset, best day of my life osvosv.

Vart reste du under 2014?
London, Danmark, Göteborg. Det var allt tror jag.

Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015?
Kärlek och lycka typ. Lite mer pengar skulle inte vara fel heller.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Först fika med släkten och sen restaurang med mamma och syster. 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Oj ja, massor.

Vem saknade du?
Flera stycken. Blir ju lätt så när man har sina bästisar på andra sidan jorden.

De bästa nya människorna du träffade?
Oj vet inte

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Ta vara på ditt jävla liv Thor-fan!!!!!!


2015

Hej. Nytt år nu, inget speciellt egentligen förutom att nu är det mitt myndighetsår. Har haft jullov nu i 2 veckor tror jag det blir. Har inte gjort något alls typ. Spenderade nyår först hemma hos mig med mina tjejer och sedan så drog vi till Pulli där det var festligheter. Igår var jag ute på Djurö med 9 pers typ, det var mysigt. Vi alla sov även där och idag blev vi hämtade av Nathalies pappa. Klockan är nu kvart över 4 och jag borde nog gå och lägga mig. Har somnat efter 5 varje dag på lovet. Det skönaste är dock att jag har en extra veckas lov för jag drar upp till min stuga i sälen den veckan skolan börjar. tjoho.